Lábimádatra keresek lányokat, hölgyeket akik szeretik a forró spermát a talpukon ! Budapesten és környékén
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít /
Szia!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna, ahol a hölgy tele élvezett puncijába lehet élvezni. Győr
Sziasztok!
Tovabbra is keresem partnerem, aki szereti a footjob/nylon/shoejob/bdsm vonalat
kitoltott adatlap elvaras
Tovabbra is keresem partnerem, aki szereti a footjob/nylon/shoejob/bdsm vonalat
kitoltott adatlap elvaras
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Extrém méretekel rendelkező hölgyeket keresek Baranyába,légy szerény kor mindegy
Perverz férfit keresek vagy nőtt ma szegeden
Pisikedvelő Kaposvárról vagy környékéről?
Szopni,masztizni imádó hölgyek vannak itt?
Szubmissiv nőt keresek párkapcsolatra aki hozzám költözik vidékre, 53 éves domináns férfi vagyok! Ha érdekel írjál levelet az adatlapomra!
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Idősebb, 70+-os előtt ,masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok ! Budapesten a XX. kerületben idős, mozgássérült, vagy kerekesszékes hölgynek nyalnék.
Sziasztok csak a mai nap jó
(Ez egy válasz maszkospar üzenetére (2026. 01. 14. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 14. szerda 09:01
Ma 18:00-tól min 18-as mérettel keresünk pasikat hellyel akik végigdugnák spricceltetnék szép szilikoncicis hölgytagunkat és akiket nem zavar hogy még egy nagyon picit megvan neki.
Sziasztok, szexhintámba keresek vállalkozó kedvű hölgyet Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok.
Kedves Hölgy csizmájára spriccelnék!

mendez23

Polina K