Üdv. Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Sziasztok, imádom mikor mesztelenül maszíroznak, és a masszőr hozzám érinti a farkát közben.Kezemhez,arcomhoz számhoz....uhhhhh
Sziasztok. Párt keresek, ahol mindketten szeretnek szopni.
Szegeden keresek ma délelőttre perverz bi párt vagy férfit
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet !!
Sziasztok!
Párokat keresek ahol nyalhatnám a hölgyet elvezésig miközben a párja szopatja,dugja.
Párokat keresek ahol nyalhatnám a hölgyet elvezésig miközben a párja szopatja,dugja.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szép estét. Valaki esetleg Érd és környékén akinek lenne kedve egy finom kikapcsolódáshoz?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
biztos lesz jelentkező
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (tegnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy pasit a párja előtt szívesen leszopnék.
Legalább fotók lennének
(Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (tegnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:49
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Hali! Mikor érsz rá?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:51
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Idősebb, 60 feletti nőt vagy párt keresnék. Akár csak nézni ahogy együtt vannak, de nagyon szívesen csatlakoznék is.
Abban is benne lennék, ha csak orálisan kényeztethetném a hölgyet.
Abban is benne lennék, ha csak orálisan kényeztethetném a hölgyet.
szőrtelen nőies srác szopna 38 éves,autoban természetben,házhoz is megyek.idősek előnyben!vác-bp vonalon
Szegeden keresek férfit ditry perverz dolgokra de bi pár is oké
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.

mendez23

atihajni