Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Kinél volna extrém perverz bizar szexre lehetőség? Mobilis vagyok!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Valakik?
Sziasztok. Én egy Vas megyei Faszimado Transzi vagyok.. Hétvégenként Gangbang bulikat vállalok anyagiaktol mentesen.Baráti,munkatársi csoportokat kielégitenék.Szopatható,seggbeszható és jó faszverő vagyok.Gecizetek,hugyozatok szét bátran.Körbe álva engem rám verhettitek.Alázatos irányítható kis ribanc leszek nektek.Akik élnek ezzel a lehetőséggel és rendeznének ilyent az írjon bátran és megbeszéljük fixáljuk!Akár rendszeresen használható vagyok.
Sziasztok!
Doggingra keresünk pasikat.
Jelentkezni privátban lehet.
Töpp pasit is keresünk csak akkor jelentkezz ha ez nem zavar.
Írd le te hogyan képzeled el vagy hogyan szeretnéd?
Doggingra keresünk pasikat.
Jelentkezni privátban lehet.
Töpp pasit is keresünk csak akkor jelentkezz ha ez nem zavar.
Írd le te hogyan képzeled el vagy hogyan szeretnéd?
Sziasztok!
Harmadiknak keresek salátás puncis csinos lányt Budapesten ❤️
Harmadiknak keresek salátás puncis csinos lányt Budapesten ❤️
Extrém perverz bizar szexre mennék!
Sziasztok!Teleélvezett puncit nyalnék,vagy akár csak kukkolnék is!
kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
Sziasztok. Ma este Nagykanizsa-Cserfő-Nagyrécse-Csapi-Galambok vonalon kalandoznék. Autós szex vagy kukkolás? Nem vagyok szégyenlős
Szeretem az izgi dolgokat.
Szeretem az izgi dolgokat.
Sopronban ismerkednék sok mindenre, akár pervi dolgokra is nyitottan... elsősorban egy intelligens párt keresnék, akár hosszabb távra
A verzió, B verzió , Jó a perverzió!
Perverz hölgyet keresek kor és alkat mellékes. Kecskemét és környéke.
Csupasz popsimba keresek egy szép,kemény farkat....
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!!
Akitől ígéretet kaptam várom a jelentkezés!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2026. 04. 01. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 01. szerda 18:54
Titkos extrém perverz bizar nem hétköznapi szexre keresek lehetőséget!
Telegecizhető nőt keresek akit a pasija kinyal telelövés után.
Esetleg bi pá tos,aztán megcumiztatom.mimd2őt.
Esetleg bi pá tos,aztán megcumiztatom.mimd2őt.
Írtam.
Sziasztok!
csutortok estere keresnek unatkozo holgyet, helyem van de utazni is tudok!
csutortok estere keresnek unatkozo holgyet, helyem van de utazni is tudok!
Sub Hölgyet keresek !

mendez23

Anna Kove