Nyami-nyami..!
Piszkosul érdekelne, mint már jeleztem.
Kellemes diéta mentes húsvétot!
P (Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2026. 04. 04. szombat 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 04. szombat 19:19
Piszkosul érdekelne, mint már jeleztem.
Kellemes diéta mentes húsvétot!
P (Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2026. 04. 04. szombat 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp és pm kizárólag bocsi de csak idös min 60+ os akár merevedésre képtelen "papi"-kat.Ami vár egy 50-es paros,kövér feleség, nagy cicik és segg,hájas pocak és pina.Helyunk van és heti min 1 de 2 randi lenne a cél. Cuckold és creampie szeretete ami szükséges és hogy akard hájas használt pinát nyalni,és ne zavarjon más ondója.Segitséggel vagy te magad valahogy be tudjad rakni,dugni,gyömöszölni és élvezz bele amennyi ondod van.Lassan itt a jó idö pesten szeretnénk doggingot szervezni aktus nem esetleg cumizás kézzel segit a kivános anyuci.Ami működhet és bizti vered magadnak aztán ha jön a spermád a pocakra cicire lábakra bárki spriccelhet,ráfejheti esetleg a pinára kivülre..pontosítani késöbb,ötletek helyre egyebekre jöhetnek...
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok
Nagyon izgatnak a női lábak szívesen csinálnék rá videókat ha esetleg érdekelne írj
Nagyon izgatnak a női lábak szívesen csinálnék rá videókat ha esetleg érdekelne írj
Faszimado Transzi vagyok..MAI nap 16-19 óráig.Szombathely mellett Rábatöttös felől Gyanógeregye előtt jobbra földes út végén fehér picsagatyába beolajozva csillogóan leszek..Aki szopatna,seggbe baszna,geciznél ,hugyozna az megtalál ott. Többen is lehettek.. Jó kis ribanc vagyok.
Sziasztok!
Aktív partnerem keresem aki szereti az anális szexszet.
Aktív partnerem keresem aki szereti az anális szexszet.
Keresek: csinos. cicis transzit kissebb farokkal!
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben!
Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám!
Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben!
Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám!
Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Valaki békási glory? Én itt vagyok! Aktívként keresek!
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett Nemeskolta és Gyanógeregye közt földes út plédre hasast fekszem jó csillogó olajossan Ma délután folyamán és pár órát kint lesszek.Aki üríteni akár az írjon..Szopok és imádom seggbe..Ha csak rám vernéd vagy csak lehugyoznál én azt is szeretem.. Többen is jöhettek egyszerre..Kis ribancotok lesszek..Aki jönne az írjon.
Na és ma?
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kipróbálna kicsit különlegesebb játékokat is.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Mindenevő vagyok
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
Bp és pm kizárólag bocsi de csak idös min 60+ os akár merevedésre képtelen "papi"-kat.Ami vár egy 50-es paros,kövér feleség, nagy cicik és segg,hájas pocak és pina.Helyunk van és heti min 1 de 2 randi lenne a cél. Cuckold és creampie szeretete ami szükséges és hogy akard hájas használt pinát nyalni,és ne zavarjon más ondója.Segitséggel vagy te magad valahogy be tudjad rakni,dugni,gyömöszölni és élvezz bele amennyi ondod van.Lassan itt a jó idö pesten szeretnénk doggingot szervezni aktus nem esetleg cumizás kézzel segit a kivános anyuci.Ami működhet és bizti vered magadnak aztán ha jön a spermád a pocakra cicire lábakra bárki spriccelhet,ráfejheti esetleg a pinára kivülre..pontosítani késöbb,ötletek helyre egyebekre jöhetnek...
Sziasztok!
Egy átlagos páros keresi harmadik “felét” a nem túl átlagos vágyaik kielégítésére, hetero alapon, a Hölgy örömére.
Elvárásunk nem sok van. Legyél kedves, egészséges, jó humorú.
A Hölgy szereti az idősebb férfiakat, az átlag feletti méretet, a sok spermát, és a piszkos fantáziát.
Szép napot mindenkinek! (:
Egy átlagos páros keresi harmadik “felét” a nem túl átlagos vágyaik kielégítésére, hetero alapon, a Hölgy örömére.
Elvárásunk nem sok van. Legyél kedves, egészséges, jó humorú.
A Hölgy szereti az idősebb férfiakat, az átlag feletti méretet, a sok spermát, és a piszkos fantáziát.
Szép napot mindenkinek! (:
Jelentkezem
(Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (2026. 04. 03. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 03. péntek 14:11
Sziasztok!
Doggingra keresünk pasikat.
Jelentkezni privátban lehet.
Töpp pasit is keresünk csak akkor jelentkezz ha ez nem zavar.
Írd le te hogyan képzeled el vagy hogyan szeretnéd?
Doggingra keresünk pasikat.
Jelentkezni privátban lehet.
Töpp pasit is keresünk csak akkor jelentkezz ha ez nem zavar.
Írd le te hogyan képzeled el vagy hogyan szeretnéd?
Hölygyeket, párokat keresek szopatni, nyalatni, felcsatolhatóssal játszani. Légy, legyetek perverzek...
Keresek: csinos. cicis transzit kissebb farokkal!
Hello!Mikor?
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2026. 04. 03. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 03. péntek 14:39
Sziasztok. Én egy Vas megyei Faszimado Transzi vagyok.. Hétvégenként Gangbang bulikat vállalok anyagiaktol mentesen.Baráti,munkatársi csoportokat kielégitenék.Szopatható,seggbeszható és jó faszverő vagyok.Gecizetek,hugyozatok szét bátran.Körbe álva engem rám verhettitek.Alázatos irányítható kis ribanc leszek nektek.Akik élnek ezzel a lehetőséggel és rendeznének ilyent az írjon bátran és megbeszéljük fixáljuk!Akár rendszeresen használható vagyok.
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel extrém dolgokat játszanánk és azt nézhetnék.

mendez23

Kyra Black