Sziasztok engem érdekelne írjatok részleteket privátban. Előre is köszönöm
(Ez egy válasz Anois üzenetére (tegnap 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:23
Keresünk urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel extrém dolgokat játszanánk és azt nézhetnék.
Sziasztok!
Keresem azt a hölgyet, nőt, lányt, shemale-t akik élveznék, hogy az ő kezükben van a gyeplő! Uralkodnának felettem, azt tennének velem amit csak akarnak! Imádom ha farkamat szadizzák, ha megkötöznek, ha használnak. Nyitott vagyok szinte mindenre! Írj és beszéljük meg mik a vágyaid és éljük meg!
Keresem azt a hölgyet, nőt, lányt, shemale-t akik élveznék, hogy az ő kezükben van a gyeplő! Uralkodnának felettem, azt tennének velem amit csak akarnak! Imádom ha farkamat szadizzák, ha megkötöznek, ha használnak. Nyitott vagyok szinte mindenre! Írj és beszéljük meg mik a vágyaid és éljük meg!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok
38 éves szőrtelen fiu szopna természetben,autoban,házhoz is megyek.vác-fót-aszód-gödöllő-veresegyház útvonalon.le is videózhatsz,leköphetsz,kényszer franciat is szeretem!
Kedves Hölgyek! Szeretnék találni nagy
cs
és/vagy szeméremajkakkal rendelkező nőt, ami kifejezetten izgat. Kérlek privát üzenetben keress, ha magadra ismersz. Ápolt, megbízható, intelligens partnered lehetek.
alf
ik alf
ló alf
val
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Mindenevő vagyok
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok....
(Ez egy válasz Anois üzenetére (tegnap 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:23
Keresünk urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel extrém dolgokat játszanánk és azt nézhetnék.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este Valakik?
Hévízen többesben felavattatnám a szűz seggem és szopnék is gecinyeléssel a végén. Kipróbálnám még a seggbe
pi
is!!!!!!
alf
si alf
lé alf
st
Igaz itt nem társat inkább privát beszélgető partnert keresek. A beszélgetés témája pedig az, hogy ki milyen dologgal szokott maszturbálni amit nem arra terveztek, hogy a használója azzal maszturbáljon. Az ilyen vibrátort nyomok a seggembe férfiként emberek kérem ne írjanak.
Fejér Megyében érett hölgyett újaznák öklözném.
Idősebb hilyget keresek Hódmezővásárhely Szeged vagy Makó vonalon
Ma este lenne olyan pár ahol a hölgytaggal együtt szophatn az urat? Ápolt, káros szenvedélyektöl mentes pasi vagyok.
Bp +50 km
Bp +50 km
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akiket szinten izgatna a spermas punci kinyalatasa illetve ujra teleelvezese? hely kellene utazni tudnek!
Nem akarok írni sok mindet mert vagy nem olvassa el a többség vagy nem érti.....
Aki érti az meg úgyis keresni fog.
Olyan dolog mozgatja a fantáziád ami nem a szokásos péntek esti paplan alatti dugás?
Bármi!!
Kinevet érte a sok példamutató boldogtalan irigy? Mert neki is van bőven csak nem vállalja fel és sosem fogja megélni...
NA akkor TE megjöttél!
Vállald fel magad előtt! Merj róla beszélni! És ha mered is megélni akkor el sem hiszed mennyire más lesz az életed és mennyivel szabadabb és boldogabb leszel!
Gyere mond el és segítek! egy tanáccsal amivel sikerül ami eddig nem! Ne félj kimondani vágyaid!!!!! Ne fél felvállalni azt ami mások szerint nem normális!!!!!
Nincs olyan hogy nem normális! Jah de, az aki ezt mondja!
Vállald fel magaddal szemben és gyere légy végre szabad és boldog!
Írj!!!!
Aki érti az meg úgyis keresni fog.
Olyan dolog mozgatja a fantáziád ami nem a szokásos péntek esti paplan alatti dugás?
Bármi!!
Kinevet érte a sok példamutató boldogtalan irigy? Mert neki is van bőven csak nem vállalja fel és sosem fogja megélni...
NA akkor TE megjöttél!
Vállald fel magad előtt! Merj róla beszélni! És ha mered is megélni akkor el sem hiszed mennyire más lesz az életed és mennyivel szabadabb és boldogabb leszel!
Gyere mond el és segítek! egy tanáccsal amivel sikerül ami eddig nem! Ne félj kimondani vágyaid!!!!! Ne fél felvállalni azt ami mások szerint nem normális!!!!!
Nincs olyan hogy nem normális! Jah de, az aki ezt mondja!
Vállald fel magaddal szemben és gyere légy végre szabad és boldog!
Írj!!!!
Még ott vagy?
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 05. vasárnap 11:21
Faszimado Transzi vagyok..MAI nap 16-19 óráig.Szombathely mellett Rábatöttös felől Gyanógeregye előtt jobbra földes út végén fehér picsagatyába beolajozva csillogóan leszek..Aki szopatna,seggbe baszna,geciznél ,hugyozna az megtalál ott. Többen is lehettek.. Jó kis ribanc vagyok.
Szegeden van perverz nő vagy bi pár esetleg férfi ???

mendez23

Soulgiroszkop