Bukkake,dogging partyban részt vennék hetero alapon egy hölgy örömére.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok. Fiatal leszbi párt néznék. Hely van! Győr.
Dus szőrzetű nagy logó mellű kövér hölgyet vagy ilyen párt keresek Baranyába
A Kedvesemet 8-10 pasival megdugatni egyszerre!
Fisting élményekre keresek ápolt hölgyet. Természetesen egy kellemes, olajos masszázst kapsz előtte, hogy kellően ellazulj
Természetesen a fisting csak addig, amíg neked jól esik. Privátban elértek
Természetesen a fisting csak addig, amíg neked jól esik. Privátban elértek
51 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok! Bi pasit keresünk 45 és 60 év között! Kedves harmincasok olvassatok!!!!!! Hármas felálláshoz keresünk egy kedves irányitható pasitt! Ez olyan kukkolás extrákkal, amit szeretnénk. Tehát behatolás nincs a hölgybe!!!!!!!! Orális játékok kölcsönösen, dugás közben punci nyalás, gecis játékok... Kb amit szeretnénk. Kiemelnénk, hogy hosszú távra keresünk partnert. Légy független, ápolt és diszkrét. további infó privát üzenetben!
Creampie, cuckold, bukakke, és még sok perverz játékra nyitott tapasztalt férfiként Bevállalós párokkal ismerkednék.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
terhes barátnő kiadó
Anált kedvelő csajszit keresek Budapesten, Pest megyében!!!!
Zoltán vagyok!
Zoltán vagyok!
Faszimado bisex párt keresek Bp kor másodlagos
Perverz partnert keresek.
Kedves Hölgyek! Szeretnék találni nagy
cs
és/vagy szeméremajkakkal rendelkező nőt, ami kifejezetten izgat. Kérlek privát üzenetben keress, ha magadra ismersz. Ápolt, megbízható, intelligens partnered lehetek.
alf
ik alf
ló alf
val
Nagy bundás puncit keresek.Baranya
Sziasztok.
Olyan párt keresek ahol a hölgytag párja által teleélvezett punciját tisztára nyalhatnám, vagy a melleiről nyalnám a spermát.A hölggyel együtt szívesen szopnám az urat.
Ápolt, igényes, káros szenvedélyektôl mentes pasi vagyok.
Legjobb lenne hosszú távra.
Bp+50 Km
Olyan párt keresek ahol a hölgytag párja által teleélvezett punciját tisztára nyalhatnám, vagy a melleiről nyalnám a spermát.A hölggyel együtt szívesen szopnám az urat.
Ápolt, igényes, káros szenvedélyektôl mentes pasi vagyok.
Legjobb lenne hosszú távra.
Bp+50 Km
Nagyon vastag faszu pasit keresünk extra perverz barátnömnek. Kamusok kiméljenek
Esetleg én is beszállnék a kukkolásba, ha van kit!
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2026. 04. 12. vasárnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 12. vasárnap 06:11
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Mindenevő vagyok!!!!

mendez23

Demian
Sandra M