Sziasztok, párokat keresek doggingra, passi közben nézi...
Sziasztok párokat keresek Hármasra biszex kalandba való bevezetésre is 2 száj jól hangzik
Nagyon szép vákumoznám!
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (tegnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyfaszú kecskeméti párt keresek.
Szia.Irj ránk privátban.
(Ez egy válasz DredFFI üzenetére (tegnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:28
Sziasztok ! Nagy...... extra nagy szemérem ajkakkal vagy
cs
rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke előny !
alf
ik alf
ló alf
val
Extrém nagy farkú domináns pasit keresek aki szeret szopatni és attól lse riad vissza hogy fwlhuzzon a farkara egy másik pasit. Kép fontos, vakrandikban nem igazán vagyok benne
Sziasztok ! Nagy...... extra nagy szemérem ajkakkal vagy
cs
rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke előny !
alf
ik alf
ló alf
val
Idősekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, maszturbálnék előttük. 53 éves férfi vagyok
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Sziasztok! Holnap napközben keresek Esztergom és környékén hölgyet, párt az adatlapom szerint. Domináns, jó farkú, kemény, vad szexet kedvelő férfi vagyok. Sok mindenre nyitottan keresek.
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Szemtelenül fiatal bi párt keresek, ahol mimd a két fél használható és szereti a faszt
Sziasztok! Szívesen megismernék Budapesten, vagy környékén egy Ftm férfit. Privátban keress, ha kérhetem.
Ez nagyon izgalmasan hangzik.
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2026. 05. 19. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 19. kedd 22:02
Szia/sztok.... péntek szomb vas rapid randira keresünk pasikat. Inkabb idösebb,öreg akit keresünk,de most a kor lehet mellékes. Helyileg Zalakaroson pihenünk. Amit akarunk... a kövér,valóban dagadt feleség kocsiban, minden duma és körités nélkül gyorsan és személytelenül akar szopni,és vagy baszni.... nincs udvarlás beszélgetés,ha lepontositottuk a helyet és az időt.... talalkozunk beszálsz a kocsiba, ö meztelenül van,te elöveszed a farkad ö bekapja és amilyen gyorsan tudja kiszopja a gecit lenyeli.. ha ugy alakul es kölcsönös a vágy berakhatod a lukába,de az is rapidban nem elnyujtva... berakod dugod bele engeded aztán kiszálsz mész ennyi... nincs smárolas,simi és ujjazás sem... üritesz vagy a szájába vagy a lukába.... ui: ne zavarjon mások ondója,.... ennyi köszi..
Perverz duci, szőrös asszonyt keresek minden jóra, szeress szopni, nyalni, baszni keményen, akár popsiba is!
Készíthetnénk extrém videókat. Kocsim van, Budapesten bárhol.
39/180/86 férfi vagyok, 13 cm-es szőrös vastag fasszal
Készíthetnénk extrém videókat. Kocsim van, Budapesten bárhol.
39/180/86 férfi vagyok, 13 cm-es szőrös vastag fasszal
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Szia/sztok.... péntek szomb vas rapid randira keresünk pasikat. Inkabb idösebb,öreg akit keresünk,de most a kor lehet mellékes. Helyileg Zalakaroson pihenünk. Amit akarunk... a kövér,valóban dagadt feleség kocsiban, minden duma és körités nélkül gyorsan és személytelenül akar szopni,és vagy baszni.... nincs udvarlás beszélgetés,ha lepontositottuk a helyet és az időt.... talalkozunk beszálsz a kocsiba, ö meztelenül van,te elöveszed a farkad ö bekapja és amilyen gyorsan tudja kiszopja a gecit lenyeli.. ha ugy alakul es kölcsönös a vágy berakhatod a lukába,de az is rapidban nem elnyujtva... berakod dugod bele engeded aztán kiszálsz mész ennyi... nincs smárolas,simi és ujjazás sem... üritesz vagy a szájába vagy a lukába.... ui: ne zavarjon mások ondója,.... ennyi köszi..
csak válasz nincs : ) pedig a sok kamuval ellentétben nekem még arcképem is van a a lapra feltöltve nem vagyok láthatatlan
( a nem is válasz) ezt sok mindenkinek üzenem
(Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (2026. 05. 19. kedd 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 19. kedd 04:10
( a nem is válasz) ezt sok mindenkinek üzenem
(Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (2026. 05. 19. kedd 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Doggingra keresünk partnert.
Jelentkezni privátban lehet.
Doggingra keresünk partnert.
Jelentkezni privátban lehet.
Orál,
pi
Kaposváron és környékén?
alf
si
Soproni párral ismerkednék

mendez23