nőt vagy párt keresek akik dugnának.
Két fiatal dúskeblű lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Perverz/- Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj! Kamusok légyszíves ne ! Személyes tali híve vagyok !
Holnap kora délután a Tisza-tó környékén mélytorok edzéshez keresek, akár idős, domináns határozott aktívat, aktívakat aki a farkával és a hatalmas dildómmal fejlesztené tudásom.Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. A
pi
megitathatod velem. Ha csak megnéznéd a masztim és közben fotóznál, videóznál, akkor is írj. Bárhol meztelenre vetkózöm, a szabadban is.
alf
si alf
me alf
t
Igényes, nyitott tapasztalt férfiként Bevállalós érett párokkal ismerkednék. Cuckold, bukakke, creampie, szendvics, stb..stb.
Érett szőrős puncis hőlgyet őklőznék
20-22 éves, kíváncsi, belevaló lánnyal ismerkednék. Előny, ha van szub/mazo hajlamod és szeretsz játszadozni! :*
Most éjszaka szopnék. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög passzív vagyok. Számba, seggembe engedheted. Kor, alkat mindegy. Taxis is jó! BUDAPEST
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Nagy, extra nagy szemérem ajkakkal illetve
cs
rendelkező hölgyet keresek.
alf
ik alf
ló alf
val
kecskeméti nőt vagy párt keresek akik szeretnek pasit dugni.
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Ha szeretnéd alapoasa kinyalatni a dus szörös puncidat,keres! Duci nagy mell nem független előny.
Nekem nem nagy. Gyertek és megadom neki amire vágyik
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 25. hétfő 22:20
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb, nem túl vonzó, minél kisebb méretű pasit keresek fiatal barátnőmnek.
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok!
Extrém külsejű pasiként csatlakoznék párokhoz,hölgyekhez.
Képet küldök priviben,ha érdekes lehetek..
Extrém külsejű pasiként csatlakoznék párokhoz,hölgyekhez.
Képet küldök priviben,ha érdekes lehetek..
Szia
Mekkora a kicsi, Cumiztatható (Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 25. hétfő 22:20
Mekkora a kicsi, Cumiztatható (Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb, nem túl vonzó, minél kisebb méretű pasit keresek fiatal barátnőmnek.

mendez23

baranya73