Párral ismerkeenek akik perverzebb dolgokban is jártasak!Tapasztalatlan vagyok perverzitás terén,de lelkes lennék!
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
Aki teherbe ejtene egy fiatal lányt írjon! Bp
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Barátnőm keres többest az alábbiak szerint:
3 srácot keresünk olyat, aki benne van, hogy le fogják a barátnőm ketten, szajpecekkel a szájában, a harmadik srác meg megbassza durván. Jelentkezni privátban
3 srácot keresünk olyat, aki benne van, hogy le fogják a barátnőm ketten, szajpecekkel a szájában, a harmadik srác meg megbassza durván. Jelentkezni privátban
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Kivernè most valaki elöttem? Èn is fèrfi....Bp.13.
Javitás:szopatják
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:54
Extrém gangbang-et szeretö bp-i nő van akit érdekelne? Vagy házaspár nö tagját ha egyszerre 5-10-en szoaptják dugják !
Extrém gangbang-et szeretö bp-i nő van akit érdekelne? Vagy házaspár nö tagját ha egyszerre 5-10-en szoaptják dugják !
De jó is az!
(Ez egy válasz nudewalk18 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nudewalk18 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Aki teherbe ejtene egy fiatal lányt írjon! Bp
Sziasztok! Szívesen megismernék Budapesten, vagy környékén egy Ftm férfit. Privátban keress, ha kérhetem.
edves Hölgyek, Párok! Szeretnék találni nagy
cs
és/vagy szeméremajkakkal rendelkező nőt, ami kifejezetten izgat. Kérlek privát üzenetben keress, ha magadra ismersz. Ápolt, megbízható, intelligens partnered lehetek.
alf
ik alf
ló alf
val
Nude walkozásra keresünk!!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Fejér megyében Puncit öklöznék,kényesztetnék,
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Költői!
Sziasztok!
Párt keresnénk az adatlapunkon szereplő dolgok közös megéléséhez.
Nekünk inkább a hétvégék a jók.
Ötleteiteket és jelentkezéseitek privátban várjuk.
Legyen szép napotok.
Párt keresnénk az adatlapunkon szereplő dolgok közös megéléséhez.
Nekünk inkább a hétvégék a jók.
Ötleteiteket és jelentkezéseitek privátban várjuk.
Legyen szép napotok.

mendez23

qwer1