Ismerkednek vasmegyebol, passziv tangas bi srac vagyok vasmegyebol
vasmegye elony…
vasmegye elony…
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !
Sziasztok!
Hölgyet (esetleg párt) keresek aki nyitott lenne arra, hogy elhagyatott épületben vagy területen legyünk együtt. Bp és környéke.
Hölgyet (esetleg párt) keresek aki nyitott lenne arra, hogy elhagyatott épületben vagy területen legyünk együtt. Bp és környéke.
Takarítást vállalok. Gecia puncit szeretnék nyalni, farok se maradna szárazon.
Izgalmasan hangzik, engem érdekel a dolog!
(Ez egy válasz tommmy69 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Giga mellű hölgyeket keresek,idős nem fügetlen is lehetsz
Felcsatist használni szerető hölgyet keresek!
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
Szőrös farkat szopnék, lehetsz macis idősebb is.
Öklözhető nőt vagy párt keresek! 30 eves helyes srac vagyok budapestrol!
Izgalmas extrém perverz szexre keresek lehetőséget hétvégére!
Hölgyek, párok! Késő délutáni hancúr egy domináns férfival?
Nagymellű hölgyyel ismerkednék.
Roma hölgyek, nagymamák is .
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minnél nagyobb lògòsabb mellled!. Ha szoptatsz is,az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Akár ma este is.
Bp+50Km
Roma hölgyek, nagymamák is .
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minnél nagyobb lògòsabb mellled!. Ha szoptatsz is,az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Akár ma este is.
Bp+50Km
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Igényes Parnak izgalmas extrém helyet biztositanekBp
Ilyen baromságot beirni mire jó!
(Ez egy válasz tommmy69 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
A mesében!
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2026. 06. 17. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék. 53 éves férfi vagyok.

mendez23

-sid-
Jasmine Black