Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
60 + Hàzàs pár. Szivesen csatlakoznèk, mindenki mindenkivel alapon.
Nagy kilógó ajku vagy duzzadt húsos pinàjú csajt keresek vékony alkattal...
...a téma szerint...szeptember 12-13.-án Pm.Gödöllön tartunk egy privát gang bulit,nem résztvevőket keresünk,azok már megvannak.Amire viszont keresnénk 2 esetleg 3 ffit( jelentkezni sokan szoktak,megjelenni elvétve)konkrétan rapid,nagyon gyors dugásra,pinába élvezessel,mert a buli témája a Creampie,ehez kellene megalapozni a kellő mennyiségü ondót a puniban..Tehát,hogy érthetö legyen,az adott két napon a buli közvetlen elején gyors aktus és élvezés,spricc és távozás.Természetesen kötötségek nélkül,neked is jó és nekünk pedig nagyon izgi.Nem kor vagy alkat ami számit,most csak annyi hogy sokat,vagy nagyon sokat spricceljen a farkad és kedveld a SSBW alkatot..
Nos nem jött össze a lánnyal a perverzkedés. Viszont nagyon kanos vagyok. Kölcsönös szopás most Budán
Szia!
Mind a kettőben van tapasztalatom! (Ez egy válasz Pegasus71 üzenetére (tegnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mind a kettőben van tapasztalatom! (Ez egy válasz Pegasus71 üzenetére (tegnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Párhoz,gruppenhez,gangbang-hez csatlakoznék hetero alapon ÉNY Magyarországon.
Negyvenes fiatalos tapasztalt,ápolt,sportos,diszkrét,megbízható csapatjátékos potens pasi vagyok.
Negyvenes fiatalos tapasztalt,ápolt,sportos,diszkrét,megbízható csapatjátékos potens pasi vagyok.
Holnap perverz autóskalandba részt vennék!
Urat keresünk, aki megszopatna minket, kinyalnánk,
le
és a szánkba élvezne.
alf
pi alf
si alf
lne
Jó is az, rajtam is jól állnak
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (tegnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (tegnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Női bugyikra, fehérneműkre történő élvezéshez keresek "haverokat".
Estére keresünk perverz lányt vagy jó farkú pasit extrém 3+1 játékra!
Soproniakkal ismerkednék
Katéter esetleg soundingban van valakinek tapasztalata?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok! 60-70+ is pasit szopatnék ill hölgyet!
Fisting és bukkake (lehetőleg így egyben) gangbangra keresek partnereket, elsősorban a fiatalabb korosztályból.
Sziasztok!
Sárvár-Veszprém környékén anál tagitásomra valaki?
Sárvár-Veszprém környékén anál tagitásomra valaki?
Sziasztok!
Ismét gondolkozunk hogy szervezünk egy kukkolós, doggingos a végén a hölgyre élvezős partit.
Aki már volt velünk az tudja hogy kb hogy mennek a dolgok.
Aki nem volt az nyugodtan kérdezzen vagy írja le nekünk mire is vágyna.
A hely és az időpont még alakul nincs semmi sem kőbe vésve.
Ismét gondolkozunk hogy szervezünk egy kukkolós, doggingos a végén a hölgyre élvezős partit.
Aki már volt velünk az tudja hogy kb hogy mennek a dolgok.
Aki nem volt az nyugodtan kérdezzen vagy írja le nekünk mire is vágyna.
A hely és az időpont még alakul nincs semmi sem kőbe vésve.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/
. NO HOMO !!!!!!
. NO HOMO !!!!!!

mendez23

Emily