Holnap perverz autóskalandba részt vennék!
Urat keresünk, aki megszopatna minket, kinyalnánk,
le
és a szánkba élvezne.
alf
pi alf
si alf
lne
Jó is az, rajtam is jól állnak
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 30. vasárnap 18:00
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Női bugyikra, fehérneműkre történő élvezéshez keresek "haverokat".
Női bugyikra, fehérneműkre történő élvezéshez keresek "haverokat".
Estére keresünk perverz lányt vagy jó farkú pasit extrém 3+1 játékra!
Soproniakkal ismerkednék
Katéter esetleg soundingban van valakinek tapasztalata?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok! 60-70+ is pasit szopatnék ill hölgyet!
Fisting és bukkake (lehetőleg így egyben) gangbangra keresek partnereket, elsősorban a fiatalabb korosztályból.
Sziasztok!
Sárvár-Veszprém környékén anál tagitásomra valaki?
Sárvár-Veszprém környékén anál tagitásomra valaki?
Sziasztok!
Ismét gondolkozunk hogy szervezünk egy kukkolós, doggingos a végén a hölgyre élvezős partit.
Aki már volt velünk az tudja hogy kb hogy mennek a dolgok.
Aki nem volt az nyugodtan kérdezzen vagy írja le nekünk mire is vágyna.
A hely és az időpont még alakul nincs semmi sem kőbe vésve.
Ismét gondolkozunk hogy szervezünk egy kukkolós, doggingos a végén a hölgyre élvezős partit.
Aki már volt velünk az tudja hogy kb hogy mennek a dolgok.
Aki nem volt az nyugodtan kérdezzen vagy írja le nekünk mire is vágyna.
A hely és az időpont még alakul nincs semmi sem kőbe vésve.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/
. NO HOMO !!!!!!
. NO HOMO !!!!!!
idősebbekkel,70 felettiekkel meztelenkednék.53 éves férfi vagyok.
Fisting Kedvelő Hölgyet Kényesztetnék Fejérben.
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Shibari azaz kötözés terén van valakinek tapasztalata? Bármelyik nemből, bármelyik oldal.
Elég tág itt a téma!
(Ez egy válasz letswank üzenetére (2026. 08. 29. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
bőrrajongó domináns nőt vagy párt keresek aki elfenekel és megdug hatalmas műfarokkal.
Sziasztok! Témában ismerkednék, találkoznék ma este

mendez23

Carina