Arra lennék kíváncsi, hogy kinek megy csak hüvelyi úton az orgazmus és ki az akinek nem. Szerintem sok nő szégyelli ha nem megy neki. Ha megjátszottad már akkor miért tetted?
Sziasztok!
Szerintem sok nőnek nem megy vagy legalábbis segédeszköz nélkül nem megy.
A statisztikák is ezt mondják. De vannak már nagyon komoly , szuper vibrátorok csiklóra, és ha az mellett szexeltek szép lassan akkor a hüvelyi orgazmus elérhető! Ha ezt igy lehet annak hivni! (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 08:10
Szerintem sok nőnek nem megy vagy legalábbis segédeszköz nélkül nem megy.
A statisztikák is ezt mondják. De vannak már nagyon komoly , szuper vibrátorok csiklóra, és ha az mellett szexeltek szép lassan akkor a hüvelyi orgazmus elérhető! Ha ezt igy lehet annak hivni! (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra lennék kíváncsi, hogy kinek megy csak hüvelyi úton az orgazmus és ki az akinek nem. Szerintem sok nő szégyelli ha nem megy neki. Ha megjátszottad már akkor miért tetted?
Hát ez elég sok mindentől függhet szerintem
Maga a férfi nemi szerv közrejátszhat benne akár! Ezt azért merem kijelenteni mert a feleségemnek előttem soha nem volt hüvelyi orgazmusa (pedig volt dolga nagyobb mérettel is), de velem valamiért sikerült! Lehet hogy pont olyan helyen érinti a himveszőm ahol ingert ér!

A Párom el tud menni csak hüvelyi úton. Az én farkamtól mondjuk nem, de egy nagyobb vibri, vagy egy meretesebb farok könnyedén a csúcsra repíti. Szóval szerintem kamu h nem tudnak bizonyos nők elmenni hüvelyi úton... Megfelelő méret kell a puncikjukba és kész
Nekem nőként , az a vêlemènyem ha ez igy lenne ahogy irod,
nagyon sok nő boldog lenne , hogy ugy is megtudná élni a szexet. (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 09:07
nagyon sok nő boldog lenne , hogy ugy is megtudná élni a szexet. (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A Párom el tud menni csak hüvelyi úton. Az én farkamtól mondjuk nem, de egy nagyobb vibri, vagy egy meretesebb farok könnyedén a csúcsra repíti. Szóval szerintem kamu h nem tudnak bizonyos nők elmenni hüvelyi úton... Megfelelő méret kell a puncikjukba és kész
Nem a méret a fő oka. A technika, pozíció, farok merre görbül és, hogy mi nők tudjunk ellazulni. Szerintem ezek amik befolyásolják a hüvelyi orgazmust. Fazonkirálynak szántam bocsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 09:59
Törölt felhasználó (4017212)

Nekem nőként , az a vêlemènyem ha ez igy lenne ahogy irod,
nagyon sok nő boldog lenne , hogy ugy is megtudná élni a szexet.
nagyon sok nő boldog lenne , hogy ugy is megtudná élni a szexet.
Férfiszemmel borzasztó lehervasztó ha nincs.
Azt hiszem, ez inkább fejben dől el. Feleségemnek sem ment. Rémálom volt mire elélvezett. Szép fokozatosan, türelmesen haladtunk. Teljesen felszabadítottam. 8 éve már, hogy sorozatorgazmus alap. 1 éve még spriccel is. A lényeg, hogy nem kell erőltetni. Tisztelni, szeretni kell. A többi majd jön. Ja és gyakorolni!
Sok párral volt már dolgunk. Nem egyedi az eset.

Az a lehervasztó ha így gondolod, a nők nagy része nem képes rá(anatómia). Ha ennyire tudatlan vagy az téged minősít.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 18:22
Törölt felhasználó (2704462)

Én azon szerencsés nők közé tartozom akikek hüvelyi úton is sem gond. De például a környezetemben , az ismerős hőlgyek közt alig alig akad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi benne a lehervasztó??? Szerintem meg egy férfinek próbálkozni kell és nem lehet feladni. Az Én párom nem adta fel és sikerült NAGYON JÓ

Egyszer majd Te is átéled(életbölcsesség). Addig is sok sikert!
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 03. 12. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 19:02

Az a lehervasztó ha így gondolod, a nők nagy része nem képes rá(anatómia). Ha ennyire tudatlan vagy az téged minősít.
Ezekkel a "téged minősít" tartalmú fordulatokkal az a baj, hogy semmit sem jelentenek. Engem lehervaszt a tény, hogy nem tudok valakit hüvelyi úton is kielégíteni (miként pl. a kismellű és a vékony nőkkel sem tudok mit kezdeni). De ez nem minősítés, hanem egyszerű, szubjektív tényközlés. Node miben minősít egy ilyen közlés? És milyen minősítést ad?
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 03. 12. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 19:02

Akkor még sem volt képtelen rá. Szerencsére!
(Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2019. 03. 12. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 19:38

Mi benne a lehervasztó??? Szerintem meg egy férfinek próbálkozni kell és nem lehet feladni. Az Én párom nem adta fel és sikerült NAGYON JÓ

Talán te is és kiváncsipár18 is kicsit erősen fogalmaztatok. Mindkettőtöknek igaza van.De azért halkan megjegyzem, hogy mi nők nagyon ügyesen eltudjuk játszani is a hüvelyi orgazmust.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 11:03

Akkor még sem volt képtelen rá. Szerencsére!
Igen ez valóban így van csajok van néha játszás. De minek kit csaptok be? Vagy ezzel jelzitek legyen vége már?? Szerintetek nekünk férfiaknak jó? Gondolj bele vissza felé, ha esetleg a pasi nem tud valamiért el sülni, te nem éreznétek ez miatt semmit? Mi ezt nem tudjuk el játszani!
Sassarinak igaza van mivel ez nekünk egy szégyen talán, hogy az adott nőt nem tudjuk ki elégíteni!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 11:45
Sassarinak igaza van mivel ez nekünk egy szégyen talán, hogy az adott nőt nem tudjuk ki elégíteni!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4036482)

Talán te is és kiváncsipár18 is kicsit erősen fogalmaztatok. Mindkettőtöknek igaza van.De azért halkan megjegyzem, hogy mi nők nagyon ügyesen eltudjuk játszani is a hüvelyi orgazmust.
Szerinted a no azert jatsza el az orgazmust, mert neki az epp hu de jo atveresnek tunik? Mekkora ostobasag ez mar. Azert jatsza el, mert nem akar megbantani azzal, hogy nem tudtad epp kielegiteni.
Velem is eloforfult mar ilyen. Nem tudtam elelvezni epp. Stresszes voltam, nem tudtam kikapcsolni stb.
Leallitottam a partnerem es megmondtam ne haragudjon, de en most nem tudok elelvezni barmit csinal is. Mi lett ezutan? O is stresszbe kerult mar legkozelebbre. Fel is emlegette, hogy milyen rossz volt ez neki, hogy nem tudott oromet szerezni nekem. Ez most mar igy lesz? Stb....
Csak ezegyszer arultam el az igazat. Soha tobbet nem teszem meg, ha esetleg lesz ujra ilyen helyzet.
Bar nalam sem egyszeru mismasolni, mert ugye spriccelos puncim van.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 12:21
Velem is eloforfult mar ilyen. Nem tudtam elelvezni epp. Stresszes voltam, nem tudtam kikapcsolni stb.
Leallitottam a partnerem es megmondtam ne haragudjon, de en most nem tudok elelvezni barmit csinal is. Mi lett ezutan? O is stresszbe kerult mar legkozelebbre. Fel is emlegette, hogy milyen rossz volt ez neki, hogy nem tudott oromet szerezni nekem. Ez most mar igy lesz? Stb....
Csak ezegyszer arultam el az igazat. Soha tobbet nem teszem meg, ha esetleg lesz ujra ilyen helyzet.
Bar nalam sem egyszeru mismasolni, mert ugye spriccelos puncim van.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4036852)

Igen ez valóban így van csajok van néha játszás. De minek kit csaptok be? Vagy ezzel jelzitek legyen vége már?? Szerintetek nekünk férfiaknak jó? Gondolj bele vissza felé, ha esetleg a pasi nem tud valamiért el sülni, te nem éreznétek ez miatt semmit? Mi ezt nem tudjuk el játszani!
Sassarinak igaza van mivel ez nekünk egy szégyen talán, hogy az adott nőt nem tudjuk ki elégíteni!!!!
Sassarinak igaza van mivel ez nekünk egy szégyen talán, hogy az adott nőt nem tudjuk ki elégíteni!!!!
Szerintem rosszul látod,ez nem becsapás, inkább kegyes füllentés kategória,ami a pasi felé irányul,hogy ne élje meg kudarcként.
Szégyen hogy nem megy hüvelyi úton?Miért lenne..ezer oka lehet amiről nem a pasi tehet,majd összejön legközelebb,lehet kompenzálni csomó más dologgal,és újra próbálni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szégyen hogy nem megy hüvelyi úton?Miért lenne..ezer oka lehet amiről nem a pasi tehet,majd összejön legközelebb,lehet kompenzálni csomó más dologgal,és újra próbálni....

Belőled ki szolt a férfi egó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nem vitát akartam generálni csak azt akartam megértetni, hogy vannak ilyen és olyan nők is. Nem számít, hogy hogyan jut el a nő a csúcsra. A végeredmény a lényeg.