A nők mért nem vallják be hogy szoktak maszturbálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mért kell letagadni?

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#91   2020. 12. 03. csütörtök 13:17
X Törölt felhasználó (1474922)
én bevállalom, szoktam, egyébként ismeretségi körömben is vannak olyan lányok akik azt mondják nem, de tudom hogy igen smile
#90   2020. 10. 19. hétfő 07:34
andrew88 andrew88
Én is vettem két vibrit is neki, de ő is tagadja sajnos. Pedig tudom, hogy alkalmanként használja. Sőt, amikor együtt vagyunk, és előkerül a vibri, akkor sem izgatja vele magát. Max oda illeszti a csiklójához, és magára húz misszionáriusban, de a vibrit elengedi, nem tartja oda
(Ez egy válasz Toronto üzenetére (2020. 10. 17. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 17:58
A feleségem mindíg is tagadta. Vettem VIbrit neki. De azt mondta egyedül biztos nem. Pedig észre vettem hogy használja néha. Pár napja előbb értem haza a munkából, gondoltam meglepem. Hát volt meglepetés
#89   2020. 10. 18. vasárnap 10:20
Stanleylla Stanleylla
Szerintem max a tinilanyok nem ismerik be.En szeretem es pont azert vagyok itt, hogy a torteneteket olvasva masztizzak.
#88   2020. 10. 18. vasárnap 08:54
tributeferi tributeferi VIP
Van olyan nő aki nem vallja be? ....főleg egy ilyen oldalon? circling
#87   2020. 10. 18. vasárnap 00:03
X Törölt felhasználó (4433222)
Az iskolában mégis legtöbben inkább a mellékhelységbe, vagy mosdóba kértük ki magunk, hiába volt néhány paraszt, aki a jómodort mellőzve, telipofás vigyorral: szarni.
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2020. 10. 17. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 23:46
1. Nalunk fiuknal is van ilyen hogy nem maszturbalnak
2.Jujjjjjj vannak titkok hat igen rolunk mindent meg kell tudni A csajoknak meg legyen titkuk Mert naluk van ilyen
3. Haaaat ha ketten vannak a szobaban akkor nem kellemetlen csak budos Mint az is budos hogy nem lehet beismerni hogy Igen ti lanyok is tudtok ilyent csinalni .

Es most komolyra forditva a szot Volt olyan lany ismerosom aki naponta tobbszor maszturbalt es el is meselte nekem Igazabol valamilyen feszultseg levezeto volt ez a maszturbalas a reszerol. Es igen elmeselte es igen izgalmas volt halgatni es igen nezni is izgalmas volt Es mit nem ad Isten nem volt kellemetlen reszerol nem tort meg a varazs Nem rombolta le a rola megalkotott velemenyemet Hanem inkabb azzal, hogy elmeselte El merte meselni tobbet jelentett nekem mint az elott.
#86   2020. 10. 17. szombat 23:46
kronosz 33 kronosz 33
1. Nalunk fiuknal is van ilyen hogy nem maszturbalnak
2.Jujjjjjj vannak titkok hat igen rolunk mindent meg kell tudni A csajoknak meg legyen titkuk Mert naluk van ilyen
3. Haaaat ha ketten vannak a szobaban akkor nem kellemetlen csak budos Mint az is budos hogy nem lehet beismerni hogy Igen ti lanyok is tudtok ilyent csinalni .

Es most komolyra forditva a szot Volt olyan lany ismerosom aki naponta tobbszor maszturbalt es el is meselte nekem Igazabol valamilyen feszultseg levezeto volt ez a maszturbalas a reszerol. Es igen elmeselte es igen izgalmas volt halgatni es igen nezni is izgalmas volt Es mit nem ad Isten nem volt kellemetlen reszerol nem tort meg a varazs Nem rombolta le a rola megalkotott velemenyemet Hanem inkabb azzal, hogy elmeselte El merte meselni tobbet jelentett nekem mint az elott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 17. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4433222)
2020. 10. 17. szombat 19:51
Ez ilyen nagyon fiús kérdés. A válasz sajnos sokkal egyszerűbb, mint amit mögé képzeltek.
1: mert az illető valóban nem maszturbál. Igen, nálunk van ilyen.
2: mert az illető szerint a kérdezőnek semmi köze hozzá.. Igen, nálunk van ilyen.
3, mert az illető szerint a kérdés illemtelen, vagy kellemetlen rá válaszolni. Tudjátok: ki fingott? És mindenki hallgat...
#85   2020. 10. 17. szombat 19:51
X Törölt felhasználó (4433222)
Ez ilyen nagyon fiús kérdés. A válasz sajnos sokkal egyszerűbb, mint amit mögé képzeltek.
1: mert az illető valóban nem maszturbál. Igen, nálunk van ilyen.
2: mert az illető szerint a kérdezőnek semmi köze hozzá.. Igen, nálunk van ilyen.
3, mert az illető szerint a kérdés illemtelen, vagy kellemetlen rá válaszolni. Tudjátok: ki fingott? És mindenki hallgat...
#84   2020. 10. 17. szombat 17:58
Toronto Toronto
A feleségem mindíg is tagadta. Vettem VIbrit neki. De azt mondta egyedül biztos nem. Pedig észre vettem hogy használja néha. Pár napja előbb értem haza a munkából, gondoltam meglepem. Hát volt meglepetés
#83   2020. 10. 13. kedd 17:35
fiukutya fiukutya
Miért kellene "bevallaniuk"? Teljesen normális dolog.
#82   2020. 10. 12. hétfő 08:53
Babettbitch Babettbitch
Talán, mert van valamiféle "kötelező" közgondolkodás erről, miszerint valamilyen szégyenletes dolognak tartják, amit csak férfiak szoktak csinálni... és természetesen azoknál is milyen ciki már... confused levele
#81   2020. 10. 12. hétfő 08:24
X Törölt felhasználó (4431242)
Szerintem is igen izgató, ha az aktuális partner masztizik. Szex közben a párom mindig kényezteti magát, pl. a csiklóját, vagy a melleit és ez olyat lök az izgatottságomon, hogy azonnal el tudnék élvezni.Bár jobban élvez, ha én kényeztetem ezeket a részeit, de bizonyos póz szab gátakat ennek smile
#80   2020. 10. 12. hétfő 07:36
fazonpar fazonpar
De a párod nem tud róla, nem?
(Ez egy válasz cumikaszerető üzenetére (2020. 10. 10. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 08:57
Én 12 éves koromtól kezdve maszturbálok minden nap.
Akkor is maszturbáltam ha volt kapcsolatom és amióta férjnél vagyok szintén.
Imádok,megnyugtat és szeretek élvezni.
#79   2020. 10. 10. szombat 08:57
cumikaszerető cumikaszerető
Én 12 éves koromtól kezdve maszturbálok minden nap.
Akkor is maszturbáltam ha volt kapcsolatom és amióta férjnél vagyok szintén.
Imádok,megnyugtat és szeretek élvezni.
#78   2020. 06. 11. csütörtök 08:22
fazonpar fazonpar
Nem ertem mit kell szégyellni rajta... Amikor köztudottan ez izgatja a férfiakat... Miért nem lehet be állani, akár elmeselni hogyan csinálta, jobb esetben a párod előtt csinálni? Nincs is szexi b egy masztizo nő latvanyanal
#77   2020. 04. 17. péntek 00:43
X Törölt felhasználó (3820042)
Szerintem azért nem, egy időben a vallás miatt riogatták az embereket, hogy pl. megvakulnak, meg hogy sérült gyermeket szülnek. Ez annak idején nyomot hagyott a hölgyekben. Ezt hallották ez szerint élnek. De a valóigazság az a nagy kutatók szerint akinek volt is valaha orgazmusa az mindenki csinálja.Mi nap olvastam hogy a hölgyek 91%-a a férfiak 97% -a él a dologgal! Anno mikor kialakult az anyóssal a viszony Ő is tagadta mert ez volt az elvárás szerinte. Most más a véleménye. Csinálja kézzel és segédeszközzel mikor mivel esik jól. Volt, hogy mondta most ne szexeljünk mert így szeretné elélveztetni magát előttem. Nagyban nyitott lett e téren is. Szerintem ez attól is függ ki hogy viszonyul e dologhoz.
#76   2020. 01. 18. szombat 13:55
X Törölt felhasználó (1205062)
én beválalom ha mastizok,sőt a páromat még izgatja is,ha ugy időzítek mikor haza érkezik a munkából,egy gyors közös zuhany,ahol az aktust is elkezdjük,Egy kis dugás aztán jön az agy vagy az asztal ahol a nyalás szopás es a popo sex sem marad ki!Hatalmasakat élvezünken meg ,van olyan,hogy 3szor is élélvez,akkor már az arcomra jön a nedü az enyém meg az övére!!!
#75   2020. 01. 09. csütörtök 09:36
X Törölt felhasználó (3715492)
A szokas hatalma. Mar kicsi kortol kezdve a fuiknak a kezebe adjak a kukijukat es megdicserik ha ugyesen banik vele, a lanyoknak meg a kezere csapnak ha a sajat labuk koze nyulnak. Ha egy fiu sorban megdug minden csajt a mekkora kiraly, ha egy lany minden fiuval lefekszik, az mekkora kurva. A szexualitas evszazadok ota tabukent van kezelve, a noi orgazmus csak az utobbi evtizedekben kerult eloterbe.
#74   2020. 01. 09. csütörtök 06:47
fazonpar fazonpar
Ha odaig nem is jutottam el, hogy a kezét rárakom a puncijara, de tegnap azért a vibrijét a kezébe adtam, mikozben misszionáriusban dugtam, es a csiklojahoz tettem. Mondtam neki, hogy tartsa ott. Nagyon elvezte ahogy a vibrije izgatja a csiklojat, mikozben a farkam ki-be jár. Engem is nagyon felizgatott a latvany, illetve a farkamat is masszirozta a vibrije. Isteni volt
#73   2020. 01. 07. kedd 07:07
fazonpar fazonpar
Lányok, akik nem masztiztok a parotok előtt! Mit szolnatok, ha egy alapos punci nyalas után, ugy hogy pont orgazmus elott hagyják abba, szex közben, mondjuk misszionáriusban dugna a pasitok, megfogná a kezeteket es ratenné a csiklotokra? En ezt tervezem, mert még sosem masztizott elottem a párom. Ez talan kicsit feloldana a gatlasait????
#72   2019. 12. 25. szerda 10:30
Porthos61 Porthos61
Mi egyszer szívesen megnéznénk... Benne vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 25. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2019. 12. 25. szerda 09:14
én mindennap szoktam

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 06. 20. szombat
Üzenetek: 111db
Utolsó üzenet: 2022. 06. 22. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!