A nők mért nem vallják be hogy szoktak maszturbálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mért kell letagadni?

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#51   2009. 09. 15. kedd 12:59
csillagfeny753 csillagfeny753
Sziasztok!
Szerintem ez ösztönös dolog,ahogy a fiúk úgy a lányok is csinálják,már serdülő korban.Sokan szégyenlik főleg a lányok és ennek lehet több oka is pl:nem tudják levetni a gátlásokat ,ami a szexben is észre vehető ,de ez idővel levetkezhető csak olyan párt kell találni aki segíti ebben.Nekem sikerült crazya somamix egyet értek veled szerintem mindenki úgy csinálja. vigyor2
#50   2009. 09. 11. péntek 22:25
somamix somamix
Ez jó ez a topik, a volt barátnőm majdnem minden nap maszturbált, persze csak a csiklóját izgatta, amikor nem voltunk együtt! Aztán vannak olyanok akik meg nagyon ritkán csinálják maguknak, szóval megoszlik az egész dolog!
Szerintem a nők szoktak maszturbálni, még szép, és közben gondolatban eljátszanak a kis fejükben egy szerepjátékot. smile jah

hajrá csajok!
#49   2009. 08. 28. péntek 20:27
X Törölt felhasználó (453592)
Egyszerüen szégyenlik! Én a páromat is szoktam izgatni úgy, hogy símogatom a puncimat.Sőt néha még a vibrátor is előkerül! Utánna persze nyalás és dugás a javából!!!!
#48   2009. 08. 05. szerda 00:56
nnappsug nnappsug VIP
Sziasztok!

Nincs ebben semmi titkolni való, én bizony naponta többször is előveszem, a kis játékszeremet, sajna nincs senkim, és így kénytelen vagyok magamat kényeztetni.
A kolléganőm, aki a barátnőm is, vele mindent kitárgyalok, de a kollégáim is tudnak róla, és egy cseppet sem szégyellem ez miatt magam. Nem vagyok prűd, beszélni se szégyellek róla, de csinálni azért jobban szeretem!!
crazya
#47   2009. 07. 21. kedd 14:08
Lencsy Lencsy VIP
Abban igazad van ,hogy a Nők sokat beszélnek a szexről (már aki , mert van kivétel) ...de itt most az önkielégítésről van szó!! Nem hinném ,hogy legyenek akármilyen jó barátnők is ..leülnek egymással szembe és elkezdik ....-tee tegnap akkorát masztiztam ,hogy utánna alig birtam kimenni a wc-re smile
Valóban beszélünk a szexről ..sok nőnél nincs hálószobatitok ,de azt elhiheted hogy a masztinkat nem osztjuk meg ...(természetesen itt is van kivétel)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 06. 23. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 11:41
ez az ami ábbszolúte nem igaz!
a nők sokkal többet beszélnek a szexről (is), mint a férfiak! képesek mindent elmondani a barátnőjüknek, részletesen, hogy miért volt jó, miért nem, mennyire,és még azt is h hogyan...
mi,fiúk meg maximum vigyorgunk feltűnően,egy-két célzás,h volt valami este.
lehet, hogy a maszturbálást nem verik nagydobra,de a férfiak (18éves kor fölött) sem éppen büszkék rá, hogy saját maguknak kell elintézni a dolgot, csak ilyen fórumokon jár a kezük, hogy napi 5-6szor,de az életben elpirulnának azokkal szemben,akiknek nő is jutott. vigyor2
#46   2009. 07. 18. szombat 18:27
Nita Nita
Ha kéri sexy, természetesen szívesen játszom magammal, előjátékként . DE sosem hagyja, hogy magamnak fejezzem be. wink . Volt már rá példa, hogy pár éjjel nem volt itthon, megcsináltam magamnak. Szerintem ebben nincs semmi szégyellni való.
#45   2009. 07. 02. csütörtök 11:54
X Törölt felhasználó (334574)
ebben teljes mértékben igazad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 01. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (13138)
2009. 07. 01. szerda 20:46
bevallják csak nem mindenkinek
#44   2009. 07. 01. szerda 20:46
X Törölt felhasználó (13138)
bevallják csak nem mindenkinek
#43   2009. 07. 01. szerda 20:43
pepita70 pepita70
Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy talán szégyenlik eme kellemetes tevékenységet a nők. Régebben én is sokat maszturbáltam (a kedvencem a zuhanyrózsa volt), de a férjem nem tudott róla!
Mára azonban sokat változott a helyzet kettőnk között és most már nem jelent problémát, ha megkívánok egy kis masztit, és ezt az ő jelenlétében végzem. Ez sem őt, sem engem nem zavar.
#42   2009. 07. 01. szerda 20:16
Bogyoka Bogyoka
Hogy miert nem valljak be a nok h maszturbani szokat?A valasz egyszeru...mert szegyen erzetuk van smile En is tagadtam,meg a baratnoim sem tudtak rola...Egeszen addig amig meg nem ismertem a parom! Most mar elvezem elotte is csinalni es ezzel ot is felizgatom smile
#41   2009. 07. 01. szerda 03:09
X Törölt felhasználó (426306)
Mondjuk fiatalon nem biztos h bevallottam volna....
#40   2009. 06. 29. hétfő 18:42
X Törölt felhasználó (7460)
Kétféle ember van:
1. Aki bevalja, hogy maszturbál, és gond nélkül élvezi is.
2. Aki nem valja be, hogy maszturbál és a WC-be elbujva csinálja legtöbször éjjel és nappal.
Ez teljesen midegy, hogy férfi vagy nö.
#39   2009. 06. 29. hétfő 03:52
Ja... volt már hogy egy lány mondta felhangosan hogy szokott...nem célzottan nekem csak úgy.....na ez meglepett hehe
#38   2009. 06. 28. vasárnap 08:01
GUMMIMACI GUMMIMACI
Miért, a Nők nem vallják be, hogy soktak maszturbálni?
Sztem simán rosszkor és nem a megfelelő módon kérdezve nem vallják be..
Vagy pl. nem olyan kérdezi meg Tőlük, akinek bármi köze lenne hozzá...
:o)
#37   2009. 06. 28. vasárnap 03:05
Na ezt jó tudni.... vigyor2
Csak mondjuk ők alapból kulturáltabbak.
(Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2009. 06. 26. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 14:25
az, hogy a lányok sosem masztiznak, az természetesen ugyanúgy igaz, mint hogy a lányok fingani sem szoktak soha
#36   2009. 06. 27. szombat 07:57
X Törölt felhasználó (183452)
mindkét állítás hamis
boxer
#35   2009. 06. 26. péntek 14:25
qkatz69 qkatz69
az, hogy a lányok sosem masztiznak, az természetesen ugyanúgy igaz, mint hogy a lányok fingani sem szoktak soha
#34   2009. 06. 26. péntek 12:40
angyalka822 angyalka822
Nincs olyan ember/legyen az nő vagy férfi/,aki ne maszturbálna!És az meg hülye kifogás,mikor azt hallom,h nekem nincs rá szükségem,mert van pasim v csajom.Attól még mindenki ugyan úgy csinálja.Max nem vallja be!!
#33   2009. 06. 26. péntek 01:32
Ja kb az a reális válasz hogy nem tartozik mindenkire....(mondjuk meglepő mikor egy nő még a férjének sem meri bevallani... buck
#32   2009. 06. 25. csütörtök 21:58
X Törölt felhasználó (183452)
Nem kéne ezt tagadni

... 2 3 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 06. 20. szombat
Üzenetek: 111db
Utolsó üzenet: 2022. 06. 22. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!