Szerintem is igen izgató, ha az aktuális partner masztizik. Szex közben a párom mindig kényezteti magát, pl. a csiklóját, vagy a melleit és ez olyat lök az izgatottságomon, hogy azonnal el tudnék élvezni.Bár jobban élvez, ha én kényeztetem ezeket a részeit, de bizonyos póz szab gátakat ennek
Talán, mert van valamiféle "kötelező" közgondolkodás erről, miszerint valamilyen szégyenletes dolognak tartják, amit csak férfiak szoktak csinálni... és természetesen azoknál is milyen ciki már...
Miért kellene "bevallaniuk"? Teljesen normális dolog.
A feleségem mindíg is tagadta. Vettem VIbrit neki. De azt mondta egyedül biztos nem. Pedig észre vettem hogy használja néha. Pár napja előbb értem haza a munkából, gondoltam meglepem. Hát volt meglepetés
Ez ilyen nagyon fiús kérdés. A válasz sajnos sokkal egyszerűbb, mint amit mögé képzeltek.
1: mert az illető valóban nem maszturbál. Igen, nálunk van ilyen.
2: mert az illető szerint a kérdezőnek semmi köze hozzá.. Igen, nálunk van ilyen.
3, mert az illető szerint a kérdés illemtelen, vagy kellemetlen rá válaszolni. Tudjátok: ki fingott? És mindenki hallgat...
2: mert az illető szerint a kérdezőnek semmi köze hozzá.. Igen, nálunk van ilyen.
3, mert az illető szerint a kérdés illemtelen, vagy kellemetlen rá válaszolni. Tudjátok: ki fingott? És mindenki hallgat...
1. Nalunk fiuknal is van ilyen hogy nem maszturbalnak
2.Jujjjjjj vannak titkok hat igen rolunk mindent meg kell tudni A csajoknak meg legyen titkuk Mert naluk van ilyen
3. Haaaat ha ketten vannak a szobaban akkor nem kellemetlen csak budos Mint az is budos hogy nem lehet beismerni hogy Igen ti lanyok is tudtok ilyent csinalni .
Es most komolyra forditva a szot Volt olyan lany ismerosom aki naponta tobbszor maszturbalt es el is meselte nekem Igazabol valamilyen feszultseg levezeto volt ez a maszturbalas a reszerol. Es igen elmeselte es igen izgalmas volt halgatni es igen nezni is izgalmas volt Es mit nem ad Isten nem volt kellemetlen reszerol nem tort meg a varazs Nem rombolta le a rola megalkotott velemenyemet Hanem inkabb azzal, hogy elmeselte El merte meselni tobbet jelentett nekem mint az elott. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 17. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 19:51
2.Jujjjjjj vannak titkok hat igen rolunk mindent meg kell tudni A csajoknak meg legyen titkuk Mert naluk van ilyen
3. Haaaat ha ketten vannak a szobaban akkor nem kellemetlen csak budos Mint az is budos hogy nem lehet beismerni hogy Igen ti lanyok is tudtok ilyent csinalni .
Es most komolyra forditva a szot Volt olyan lany ismerosom aki naponta tobbszor maszturbalt es el is meselte nekem Igazabol valamilyen feszultseg levezeto volt ez a maszturbalas a reszerol. Es igen elmeselte es igen izgalmas volt halgatni es igen nezni is izgalmas volt Es mit nem ad Isten nem volt kellemetlen reszerol nem tort meg a varazs Nem rombolta le a rola megalkotott velemenyemet Hanem inkabb azzal, hogy elmeselte El merte meselni tobbet jelentett nekem mint az elott. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 17. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4433222)
Ez ilyen nagyon fiús kérdés. A válasz sajnos sokkal egyszerűbb, mint amit mögé képzeltek.
Az iskolában mégis legtöbben inkább a mellékhelységbe, vagy mosdóba kértük ki magunk, hiába volt néhány paraszt, aki a jómodort mellőzve, telipofás vigyorral: szarni.
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2020. 10. 17. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 23:46
1. Nalunk fiuknal is van ilyen hogy nem maszturbalnak
Es most komolyra forditva a szot Volt olyan lany ismerosom aki naponta tobbszor maszturbalt es el is meselte nekem Igazabol valamilyen feszultseg levezeto volt ez a maszturbalas a reszerol. Es igen elmeselte es igen izgalmas volt halgatni es igen nezni is izgalmas volt Es mit nem ad Isten nem volt kellemetlen reszerol nem tort meg a varazs Nem rombolta le a rola megalkotott velemenyemet Hanem inkabb azzal, hogy elmeselte El merte meselni tobbet jelentett nekem mint az elott.
Es most komolyra forditva a szot Volt olyan lany ismerosom aki naponta tobbszor maszturbalt es el is meselte nekem Igazabol valamilyen feszultseg levezeto volt ez a maszturbalas a reszerol. Es igen elmeselte es igen izgalmas volt halgatni es igen nezni is izgalmas volt Es mit nem ad Isten nem volt kellemetlen reszerol nem tort meg a varazs Nem rombolta le a rola megalkotott velemenyemet Hanem inkabb azzal, hogy elmeselte El merte meselni tobbet jelentett nekem mint az elott.
Van olyan nő aki nem vallja be? ....főleg egy ilyen oldalon?
Szerintem max a tinilanyok nem ismerik be.En szeretem es pont azert vagyok itt, hogy a torteneteket olvasva masztizzak.
Én is vettem két vibrit is neki, de ő is tagadja sajnos. Pedig tudom, hogy alkalmanként használja. Sőt, amikor együtt vagyunk, és előkerül a vibri, akkor sem izgatja vele magát. Max oda illeszti a csiklójához, és magára húz misszionáriusban, de a vibrit elengedi, nem tartja oda
(Ez egy válasz Toronto üzenetére (2020. 10. 17. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 17:58
A feleségem mindíg is tagadta. Vettem VIbrit neki. De azt mondta egyedül biztos nem. Pedig észre vettem hogy használja néha. Pár napja előbb értem haza a munkából, gondoltam meglepem. Hát volt meglepetés
én bevállalom, szoktam, egyébként ismeretségi körömben is vannak olyan lányok akik azt mondják nem, de tudom hogy igen
Nincs olyan ember/legyen az nő vagy férfi/,aki ne maszturbálna!És az meg hülye kifogás,mikor azt hallom,h nekem nincs rá szükségem,mert van pasim v csajom.Attól még mindenki ugyan úgy csinálja.Max nem vallja be!!
Én épp mostanában húztam ki a feleségemből,hogy szokott masztizni
ez nagy dolog,mert anno nagyon tagadta. Engem amúgy nagyon nagyon izgat a gondolat
ez nagy dolog,mert anno nagyon tagadta. Engem amúgy nagyon nagyon izgat a gondolat
Az enyém elmondja, na nem minden alkalmat, de nyilván nincs olyan ember a földön aki nem maszturbál
Én bevallom,hogy kamasz korom óta rendszeresen minden nap maszturbálok
Nálunk nem tagadja a kedves nejem. Sőt ha úgy adódik szívesen megcsinálja magát előttem, simán az ujjacskáival vagy valamely játékszer segedelmével. Szerintem ez egy izgató dolog.
Abszolút izgató. Hát nálunk idáig tagadta, de most kifacsartam belőle az igazat
(Ez egy válasz szodoma üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 06. hétfő 14:49
Nálunk nem tagadja a kedves nejem. Sőt ha úgy adódik szívesen megcsinálja magát előttem, simán az ujjacskáival vagy valamely játékszer segedelmével. Szerintem ez egy izgató dolog.
Előttem lebukott az asszony. Videókat találtam a telefonján, szembesítettem. Mikor munka miatt elutazok, előszeretettel nyúl hozzá. Azóta aktív szereplője a szex alatt a keze a saját kényeztetésében is.
Én a párom előtt szoktam maszturbálni. Nagyon beszokott tőle indulni,sokszor ez az előjáték nálunk! (női tag)
Izgalmas lehet
(Ez egy válasz Weonly1 üzenetére (2022. 06. 14. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 21:24
Én a párom előtt szoktam maszturbálni. Nagyon beszokott tőle indulni,sokszor ez az előjáték nálunk! (női tag)

_Lala_
Misha