sziasztok már írtam nm rég hogy a péniszem 11cm van itt még valakii akinek szintén ekkora a farka szívesen beszélgetnék vele szeretek meztelenkedni most is így így írok János
Persze hogy nem most jött rá, nem is ezzel van a baj. Hanem hogy 20 év után derül ki és hagyja el a száját ez a mondat, miután lenyomtunk egy 3-ast egy ismerőssel. Amiután kérdeztem tőle, hogy na milyen a nagyobb farok. Jó, mert a tiedből misszionárius pózban nem érzek, nem ad nekem semmit.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 22. szerda 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 22. szerda 05:29
Szia! Ha ennyi éve együtt vagytok, valószínű, hogy erre nem most jött rá, és annyi nem is számít. Van más póz is amiben a kisebb méretet is maximálisan lehet szeretni, és a jó szexben nem is a méret kell, hogy számítson igazán. Mellesleg a méreteddel semmi baj sincs, ahogy látom
Nekem se nagy, viszont panasz nem volt.
Fe is kínálom azt amim van.
Fe is kínálom azt amim van.
nekem is kicsi 11cm
Milyen pózokat kell ilyenkor kerülni és melyek könnyítik meg az együttlétet?
Igaza van,váltogatni kell a pózokat.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2025. 10. 21. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 21. kedd 08:47
A nejem minap azt mondta majd 20 év házassá után hogy nem is jó velem a missziónárius póz, nem ad semmit, mert kicsi a farkam. Na fasza...
A 13-as rombolóval úgy érzem az átlag alsó hatarában mozgok. Eddig csak itteniek kevesellték, volt párom, akinek fájt is, szóval érdekes a téma. Mindenesetre egy pár centit még elfogadnék...
De várom a véleményeket a képeimhez!
(Ez egy válasz protonka97 üzenetére (2025. 10. 22. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 22. szerda 17:07
Nekem 12 cm mereven. A legtöbb nő, akivel voltam kicsinek találta...
Nekem 12 cm mereven. A legtöbb nő, akivel voltam kicsinek találta...
Nekem sem nagy de nem volt még rá panasz.
az enyém max 15/4 , szívsen növelném pár centit
Szia! Ha ennyi éve együtt vagytok, valószínű, hogy erre nem most jött rá, és annyi nem is számít. Van más póz is amiben a kisebb méretet is maximálisan lehet szeretni, és a jó szexben nem is a méret kell, hogy számítson igazán. Mellesleg a méreteddel semmi baj sincs, ahogy látom
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2025. 10. 21. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 21. kedd 08:47
A nejem minap azt mondta majd 20 év házassá után hogy nem is jó velem a missziónárius póz, nem ad semmit, mert kicsi a farkam. Na fasza...
14/4. Panasz nem volt rá
Nekem 14/4 szerintem átlagos
Szerintem átlag feletti, de van olyan nő, akinek kevés. Azert a Hölgyek többsége már jól érzi magát rajta
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2025. 10. 21. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziayztok! 17x4,5 kicsi?
Nekem 12 cm. Idáig nem volt olyan lány, aki elégedett lett volna vele. Kevesen vágták a pofamba , hogy kicsi, de volt ilyen is. Aki magától nem mondta, abból kiszedtem azért. Ettől függetlenül minden lány imádta velem a szexet. Nagyon finoman nyalok, ügyesek az ujjaim, adott esetben az öklöm
Sziasztok!
Nekem 13/4,5 a mérete.Eddig egy női partneremnek volt ez kevés,de a többinek teljesen megfelelt ez a méret.Ha meg van a kémia akkor nincs baj a kissebb mérettel,nagyon sok örömöt lehet okozni vele!
Nekem 13/4,5 a mérete.Eddig egy női partneremnek volt ez kevés,de a többinek teljesen megfelelt ez a méret.Ha meg van a kémia akkor nincs baj a kissebb mérettel,nagyon sok örömöt lehet okozni vele!
11cm

adrsza