Sok okos ember van itt. Nem ismered a körülményeket.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:52
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól értem, hogy te elhaladtál két ígéretes lány mellett, és ahelyett, hogy megszólítottad volna őket és egy spontán beszélgetést, ismerkedést kezdeményeztél volna, inkább továbbrongyoltál, majd felcsaptad a Goldengate-et, hogy itt várjál tőlük választ 1 % alatti eséllyel? Az igen...
Jól értem, hogy te elhaladtál két ígéretes lány mellett, és ahelyett, hogy megszólítottad volna őket és egy spontán beszélgetést, ismerkedést kezdeményeztél volna, inkább továbbrongyoltál, majd felcsaptad a Goldengate-et, hogy itt várjál tőlük választ 1 % alatti eséllyel? Az igen...
(Ez egy válasz Kronos74 üzenetére (tegnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:30
(Ez egy válasz Kronos74 üzenetére (tegnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Innen van esetleg a két csaj akik akiket a Gárdonyi nudihoz menet előztem meg bringával?
Innen van esetleg a két csaj akik akiket a Gárdonyi nudihoz menet előztem meg bringával?
Holnap tervez menni pár Gárdonyba?
Hűha masszázs!Párom szeme felcsullant.
(Ez egy válasz Tuzolto1234 üzenetére (tegnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:13
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Berényben kellemes időtöltéshez vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok.
Szívesen kölcsönadom az enyémet kipróbálni, ha összefutunk!
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 05:36
Nyéken lehet vajon SUP-ot béreni ? Vétel előtt állunk de előtte kipróbálnánk.
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Berényben kellemes időtöltéshez vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok.
Sziasztok? 22-tol Balatonbereny
Szia! Szoktatok járni Nyékre? Írjatok ránk
(Ez egy válasz McAdam üzenetére (tegnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyék ki van kint?
Ki van kint a Hévízi kifolyónál?
Sziasztok M9 nudira jön pár vagy hölgy. Akihez társulhatnak.
Sziasztok! M9? Valaki?
A kerékpáros versenyen miatt nehéz a bejutás, csak a temető felől lehet bejönni.
(Ez egy válasz MenőPáros üzenetére (tegnap 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem te jobban érdekelnél, mint a napsűtés!
(Ez egy válasz Darkness22 üzenetére (tegnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
De Gárdonyban kit érdekel a napsütés??
(Ez egy válasz Darkness22 üzenetére (tegnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:45
Sziasztok! Megy ma innen közületek valaki Gárdonyba? Elvileg lesz pár napozásra alkalmas óra..
Sziasztok! Jövő héten szombaton valaki balatonberényi nudi?

felpa