Balatonberény Hétvezér u. 2
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
igen vannak párok korosztály van fiatal időseb is
(Ez egy válasz kkkk3636 üzenetére (ma 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:03
Sziasztok. Délután Délegyházára megyünk,nem voltunk még ott. Valaki tudna segíteni abban, hogy sok pár jár e oda, esetleg milyen korosztály. Milyen a szóló nők férfiak aránya? Nyéket ismerjük,most Dél1 a cél.
A Sárvári Spirit szaunavilágről szeretnék infót.
Üzeneteket privátban szeretnék.
Köszönöm!
Üzeneteket privátban szeretnék.
Köszönöm!
Sziasztok. Ma napközben lesz pár Dunakeszin?
Gárdonyban lesz ma valaki ?
Sziasztok. Délután Délegyházára megyünk,nem voltunk még ott. Valaki tudna segíteni abban, hogy sok pár jár e oda, esetleg milyen korosztály. Milyen a szóló nők férfiak aránya? Nyéket ismerjük,most Dél1 a cél.
Naturista strand,egy van.
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnap csütörtökön 16 óra után adatlapunk alapján ismerkednénk a Nyéki tónál.
Soproni vagy könyéki nudisokkal ismerkednék
Sziasztok pàrok ma Gaàrdonyba?
Mai napon párral ismerkednénk kora délután Délegyházán 40-es hetro pár vagyunk.
Ma délután a nyéki nudin párokkal ismerkednénk.
.
.
Berénybe merre? Pénteken lenéznénk
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (tegnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valaki Kanegra nudista campingben? 60 pár ismerkedne!
A kedves társaság ma Dunakeszin, ha itteni tagok, jó volt látni hogy milyen jókedvű, összeszokott csapat. Én most voltam először, szóval inkább csak szoktam a helyet
Még egyszer köszönöm a tüzet
Még egyszer köszönöm a tüzet
Én csütörtök mgyk harcsásra par orára. Délkörül . Ma is jó volt sokan is vltunk.
Szeptember 6-11 horvátországi Fkk nyaraláshoz keresünk hölgyet esetlegesen párt ..A költségek rendezve vannak .D&M
Szeptember 6-11 horvátországi Fkk nyaraláshoz keresünk hölgyet esetlegesen párt ..A költségek rendezve vannak .D&M
Sziasztok! Holnap Gárdonyi nudin leszünk párokat szoló hölgyel szívesen ismerkednék.
Dunakeszi update: víz kellemes de hirtelen mélyül mivel a megszokottnál minimum 8 méterrel bentebb van a part. Kevesen voltak, viszont a kidőlt faig simán besetaltak a rúgások is már, a 3-4-5 évvel ezelőtti rendszere látogatók (
ku
nő stb) megint senki sem volt.
alf
ty alf
ás

felpa

joons