Ok kellene egy arcos kép, viber számot vagy mail címet levélben küldjük, ha kéred
(Ez egy válasz boka19 üzenetére (tegnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Addig még beszéljümk, én mennék! (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2026. 06. 10. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 18:27
Addig még beszéljümk, én mennék! (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2026. 06. 10. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. július 3-tól 6-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. A fás részen telesen a víz felöli sarokban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Köszönöm. Írok privátba
(Ez egy válasz rozmar_es_beluga üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 20:59
Szia,
Ha van kocsid (vagy szeretsz sétálni
) Akkor mindenféleképpen Délegyházát ajánljuk. Kellemes hely, óriási a tó, jó a társaság, zárt, szóval nem lesz részed zaklatásban ! Semmiféleképpen se vadnudis helyre menj, főleg ne kezdésnek. De, ha nagyon kezdés, akkor esetleg egy naturista szauna est is jó kezdés lehet, mondja Ráckevén !
) Akkor mindenféleképpen Délegyházát ajánljuk. Kellemes hely, óriási a tó, jó a társaság, zárt, szóval nem lesz részed zaklatásban ! Semmiféleképpen se vadnudis helyre menj, főleg ne kezdésnek. De, ha nagyon kezdés, akkor esetleg egy naturista szauna est is jó kezdés lehet, mondja Ráckevén !
milyen korrekt emberek is vannak látom ...
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 20:47
Persze, nyugodtan gyere majd oda hoznánk. A pontos időpont ki lesz írva a lapunkra.
M9 hez Vki,Vkik?
Sziasztok
Sok mindenben volt már részem de a nudizás örömeit még nem tudtam kipróbálni, és ehhez keresek nőt vagy párt aki bevezetne vagy együtt próbálhatnánk ki a nudista élet örömeit.
Sok mindenben volt már részem de a nudizás örömeit még nem tudtam kipróbálni, és ehhez keresek nőt vagy párt aki bevezetne vagy együtt próbálhatnánk ki a nudista élet örömeit.
Szia,
(Ez egy válasz LJani82 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 15:35
(Ez egy válasz LJani82 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tudna nekem segíteni hogy be vezessen a nudi z is világába. Még sosem voltam de szeretnék menni. Pest közelében melyikre érdemes kimenni melyik a jó. Előre is köszönöm. Privátba írjatok.
Persze, nyugodtan gyere majd oda hoznánk. A pontos időpont ki lesz írva a lapunkra.
(Ez egy válasz BAGGIO18 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 17:53
Jól hangzik, Gárdonyban szívesen összefutnék Veletek a nyáron, ha nem bánjátok.
Jól hangzik, Gárdonyban szívesen összefutnék Veletek a nyáron, ha nem bánjátok.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 08:58
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Oda nem igazán szoktunk menni, inkább Gárdony lesz még a nyáron.
Ki tudna nekem segíteni hogy be vezessen a nudi z is világába. Még sosem voltam de szeretnék menni. Pest közelében melyikre érdemes kimenni melyik a jó. Előre is köszönöm. Privátba írjatok.
Meztelenkedést kedvelő idös hölgyet vagy ilyen párt keresek,teltek ducik előnybe
Sziasztok!Debrecen környékén hol szoktak nudizni?
Sziasztok holnap pénteken 13-14 óra között a hévízi kifolyónál vagy Balatonberény valaki?
Sziasztok
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Holnap pár, vagy valaki Nyék?
Privát üzenet ?
Privát üzenet ?
Már alig várom!
2026. 06. 11. csütörtök 08:58
Oda nem igazán szoktunk menni, inkább Gárdony lesz még a nyáron.
Kecskemét ről valaki megy nudista strand
Melyik részen keressenek titeket majd?
(Ez egy válasz Bakancslista3440 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 11:41
Sziasztok!hétfő délelőttöt Nyeken töltjük,szívesen várjuk szimpatikus srácok,párok vagy csak leskelődők társaságát
puszi,pacsi
puszi,pacsi
Sziasztok holnap pénteken 13-14 óra között a hévízi kifolyónál vagy Balatonberény valaki?

felpa

en2326
Maria B.