Gárdonyban valaki?
Sziasztok Nyéken miujság van még hely?
Melyik részén vagytok a tónak?
Miújság Nyéken?
Hölgy pár akihez csatlakozhatnák, Nyėken?
Nagyon jó az idő berényben, a víz is pont jó
viszont elég kevesen vannak.

Sziasztok! Délegyen holgy vagy par aki ismerkedne?
Nagyon szép csendes idő van.
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is itt vagyunk
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnapi napon megy valaki inne Szikire?
Privát üzenetet írjatok!
Privát üzenetet írjatok!
Meddig lesztek lent?
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 14:57

Nagyon jó az idő berényben, a víz is pont jó
viszont elég kevesen vannak.

Cask tegnap voltunk lent. Idén lehet utolsó alkalommal.
(Ez egy válasz masszőz üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Feltűnően csinos párom, ma mondta, hogy kipróbálná a nudizást. A hét vége felé elvileg lemegyünk Berénybe. Szombaton, vagy vasárnap lesznek párok innen? Neki első alkalom, és zárkózott is, de próbálnék ismerkedni.Óvatosan kellene csinálni.
Feltűnően csinos párom, ma mondta, hogy kipróbálná a nudizást. A hét vége felé elvileg lemegyünk Berénybe. Szombaton, vagy vasárnap lesznek párok innen? Neki első alkalom, és zárkózott is, de próbálnék ismerkedni.Óvatosan kellene csinálni.
Sziasztok! Esetleg Nyéken lesz ma kukkolható pár? Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írjatok! Szép napot!
helló Nyéken vannak most pl pálya felől?
Sziasztok! Esetleg Debrecen és környékén(Vekeri tó) lesz ma kukkolható pár? Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írjatok! Szép napot!
Mi is ott voltunk
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Szerdáig itt vagyok Berényben!Pár esetleg akinek lenne kedve ismerkedni?
Sziasztok! Hölgyet lesnék maszturbálás közben, diszkréten!
Mi is legurultunk motorral tegnap délután Délegyre egy hirtelen ötlettől vezérelve. Jó volt az idő is és a víz is. Na meg a társaság