Sziasztok!
Mai nap, késő délután pár,hölgy egy kellemes dunai nudizásra? Győr és környéke
Mai nap, késő délután pár,hölgy egy kellemes dunai nudizásra? Győr és környéke
20 adikán érkezünk Berénybe. Ismerkedünk párokkal.
Köszi
(Ez egy válasz Nudista77 üzenetére (2025. 08. 16. szombat 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Segitene valaki,hogy találjuk meg a Nyéki nudit?Merre kell menni?
Debrecen után, talán látóképi tó(?) működik még a nudi? Soksok éve voltam ott
Vasárnap Berényben ismerkednénk jó fej párokkal.
Holnaptól 1 hét pihi Dél 1 -en, szivesen ismerkedünk párokkal, szeretjük a jó társaságot, ha gondoljátok írjatok privátban
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Sziasztok holnap berenybe párokkal ismerkednénk
Sziasztok, kint vagyunk a nyeki nudin.50-es parkent szivesen ismerkednenk hasonló gondolkodasu parral. Nem vagyunk semmi jó elrontoi
Soproni nudistakkal ismerkednék
Egyszer én is szívesen kilátogatnék nyékre, de mivel még sosem voltam nudin, jó lenne egy kedves párral, aki "idegenvezetőm" is lenne.
Sziasztok. Nyéki tónál keresel kukkolható párt aktívvagy passzív módon a mai napon.
Írtam privátban!
(Ez egy válasz Jameska81 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 23:13

Sziasztok. Merre van pontosan az Abdai nudi valaki le tudná írni? Itt vagy privátban is jó. Esetleg googletüske? Köszi.
Ma vagy holnap megyünk Abdàra,elküldjük onnan a hely koordinàtàit
(Ez egy válasz Jameska81 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 23:13

Sziasztok. Merre van pontosan az Abdai nudi valaki le tudná írni? Itt vagy privátban is jó. Esetleg googletüske? Köszi.
Valószinű sokan leszünk.Biztos a strand tele lessz emberekkel.
(Ez egy válasz csabito99 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délután szíve!sen ismerkednék Berényben
Sziasztok Balatonberénynel vagyunk a hétvégén fiatal pár párokat keresünk!

Sziasztok, ma keso este randi nyeken?