Igen pont mellettük voltatok a strandon
szerencsére szuper idő volt tegnap. Remélem máskor is látlak titeket Berénybe.
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2024. 05. 31. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is kinéztünk délután pár órára...
(Ez egy válasz kriszt1975 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 07:48

Sziasztok.
Hölggyel vagy párral ismerkednénk a haveral Balatonberénybe ma.
Hölggyel vagy párral ismerkednénk a haveral Balatonberénybe ma.
Dunakanyarból keresünk lanyt 3. Nak!
Pénteken esetleg valaki Algyőn ?Vagy Sziki?
Sziasztok! Szombaton délután lemennék a gárdonyi nudi strandra! Szívesen venném egy hölgy csatlakozását fürödjünk a napsütésben! Mert a tó hideg még...
Sziasztok! Holnap délután lenézek a Bajai nudira! Valakik esetleg mennek innen párok, hölgyek? Szombaton voltam lent és volt mellettem egy pár Baranyából, ha magatokra ismertek, légyszi írjatok rám! Köszi

Sziasztok!
Algyői vadnudi valaki mostanában?
Algyői vadnudi valaki mostanában?
Sziasztok!
Dunakeszin milyen állapotok vannak? Magas a víz? Érdemes kilátogatni?
Előre is köszönöm!
Vidka
Dunakeszin milyen állapotok vannak? Magas a víz? Érdemes kilátogatni?
Előre is köszönöm!
Vidka
Sziasztok
06.14. - 06.17
Berényben leszünk
Ismerkednénk esetleg
06.14. - 06.17
Berényben leszünk
Ismerkednénk esetleg
Sziasztok,
Hölgyel ismerkednék Tiszatavi kishajós nudizáshoz
Hölgyel ismerkednék Tiszatavi kishajós nudizáshoz
Sziasztok!Ma délután valakik hévizi kifolyón?
Sok a búza
(Ez egy válasz kaland69 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 10:29

Gárdonyi nudira mennék valamikor ...Személyes benyomásokat várnék privátban.Köszönöm előre is.
Gárdonyi nudira mennék valamikor ...Személyes benyomásokat várnék privátban.Köszönöm előre is.
Én most az erkélyen vagyok meuzelen
Milyen az a Gárdonyi nudi?
Hetero vagy meleg rész is van
Hogy lehet oda jutni?
Milyen az a Gárdonyi nudi?
Hetero vagy meleg rész is van
Hogy lehet oda jutni?
Köszönöm szépen az infót
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 09:38

Hétvégén Szikin szerintem sokan lesznek, mert elég sok program lesz. Gyereknap, hangfürdő, szaunaszeánsz és este buli. Most minden szombatra ehhez hasonló programokat próbálnak szervezni. Érdemes ellátogatni.
Szombati Gárdony nudihoz partnert keresek.
Írj privit menjünk együtt.
Írj privit menjünk együtt.
Sziasztok Hévízi kifolyón valaki?
Hétvégén Szikin szerintem sokan lesznek, mert elég sok program lesz. Gyereknap, hangfürdő, szaunaszeánsz és este buli. Most minden szombatra ehhez hasonló programokat próbálnak szervezni. Érdemes ellátogatni.
(Ez egy válasz ádibácsi üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 09:02

Sziasztok! Szikin ma esetleg vagy hétvégén lesz kint valaki innét? Szívesen csatlakoznék!
Sziasztok! Szikin ma esetleg vagy hétvégén lesz kint valaki innét? Szívesen csatlakoznék!
Mi szombaton tervezzük menni .
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 07:31
Törölt felhasználó (4048162)

Sziasztok ! A hétvégét Berényben töltjük , szívesen ismerkednénk hölggyel / párral . Éjszaka is .