Szuper az idő Dél1-en.
Este 9 körül van kint valaki Hévízen?
Délegyházán leszek ma ápolt normális férfiként ismerkednék,párral és kedves hölggyel! Ha tetszik az adatlapom és az ott lévő tartalom,írjatok bátran! Nem vagyok nyomulós stb nyilván azért nem véletlenül vagyok az oldalon. Egy jó kontakt beszélgetés bármi belefér,ha nálatok is írjatok! Köszönöm mindenkinek kellemes napot Délegyen,aki ott van.
Berenyben vagyunk
Gyenge szél 28-29 fok
Gyenge szél 28-29 fok
Sziasztok,
Barátnőmmel keresünk olyan privát helyet ahol diszkréten és bátran lehet nudizni…
Barátnőmmel keresünk olyan privát helyet ahol diszkréten és bátran lehet nudizni…
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok ma is Délegyen,szívesen ismerkednék kedves ápolt párral hölggyel nem vagyok nyomulós,de szeretem a társaságot. Ha tetszik az adatlapom írjatok! Nagyon szép napot aki ma Délegyen van,de mindenkinek is!
Én azt gondolom, hogy ha valaki normális levelet ír akkor alap, hogy választ kapjon. Én mindenkinek tudok válaszolni. Igen pontosabban nyugodtan írhat bár ki amint tudunk válaszolunk.
(Ez egy válasz zolka888 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 22:30

Ne haragudj de te hol olvastad azt hogy mindenkinek válaszolunk?
Sziasztok! Délegyen párokkal ismerkednék!
Még mindig aktuális az időszakra, ne olyanok írjanak már akik nem is lesznek ott akkor.
(Ez egy válasz Bixespár74 üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szerdán és csütörtökön Balatonszemesen a hajómon nudiparti ?
Ha valakit érdekel írjon
Szerdán és csütörtökön Balatonszemesen a hajómon nudiparti ?
Ha valakit érdekel írjon
Sziasztok ma Magyarhertelenden leszünk a textil mentes részén, valaki?
Sziasztok,vasàrnap megyünk kecskemètről Dèlegyre,ha jönne pàr,szívesen elvinnènk,puszi
Crikvenicán valaki? Valakik?
Ma kinézek Délegyre....Valaki, valakik innen? Szívesen csatlakozom, hogy ne legyek egyedül.
Jó reggelt Délegyháza.
A mai, holnapi, és holnaputáni napon feleségemmel Délegyházán leszünk. Szívesen ismerkednénk 42 év alatti borotvált intimmel rendelkező nemdohányzó pasikkal.
Fényképes bemutatkozó lap előny
Legyen szép napja mindenkinek.
A mai, holnapi, és holnaputáni napon feleségemmel Délegyházán leszünk. Szívesen ismerkednénk 42 év alatti borotvált intimmel rendelkező nemdohányzó pasikkal.
Fényképes bemutatkozó lap előny
Legyen szép napja mindenkinek.
Ne haragudj de te hol olvastad azt hogy mindenkinek válaszolunk?
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 18:55

Azt írtátok mindenkinek válaszoltok! Hát ez nem sikerült! 07.02.-án írtam válasz nuku! De már nem is kell írni komolytalanokkal nem foglalkozom!
Holnap délután Gardonyi nudin leszunk.,parokkal szivesen ismerkedunk. Ejszakara is maradunk.
Holnap délután Nyék? Aktívat, de többes lenne a legjobb. Barátok?