Gárdonyi nudin bisex pasi, vagy srác közöshokira?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Pénteken nyéken napközben lesztek kint
Milyen a part úgy tudom kicsi lett?

Sziasztok! Nudis hajózás a Balatonon érdekel valakit? Csak pároknak, nőknek.
A tavalyihoz képest jóval magasabb a vízállás. Ebből fakadóan sokkal kevesebb sajnos a napozóhely, mert a korábbi jó kavicsos napozóhelyek jelenleg víz alatt vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 30. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 30. kedd 06:33
Törölt felhasználó (4610292)

Pénteken nyéken napközben lesztek kint

Sziasztok 06.02-04ig megyek az Adriára szállás utazás Max 4 főre megoldott csak étkezési költség van ! Ha van kedved és időd csatlakozni akkor várom a jelentkezőket szép napot!
Sziasztok! Ma lesz kint Gárdonyban szimpatikus, izgalmas pár vagy hölgy?
Sziasztok.Valaki tudja hogy Ráckevén mikor van nudista fürdőzés.Köszi.
Gárdonyba van kint vki, erdemes kimenni valamikor, közöshokira keresek.
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 29. hétfő 16:26
Törölt felhasználó (4703466)

Sziasztok!
Jövőhéten Miskolc mellett napoznánk. Diszkrét szimpatikus kukkolót keresünk, akivel egyeztetnénk az időpontot és a helyszínt .
Jövőhéten Miskolc mellett napoznánk. Diszkrét szimpatikus kukkolót keresünk, akivel egyeztetnénk az időpontot és a helyszínt .
Tegnap írtam, nem is válaszoltál..
(Ez egy válasz Kaktusz23 üzenetére (2023. 05. 30. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 30. kedd 13:34

Gárdonyba van kint vki, erdemes kimenni valamikor, közöshokira keresek.
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Holnap a szoboszlói nudi szigeten lesz valaki? Vagy inkább úgy kérdezem szoktak ilyenkor lenni? Hétköznap délelőtt, kora délután?
Sziaszok! Csütörtök délelőttre keresek párt, közös nudizáshoz nyékre! Privát üzenetek jöhetnek.
Gárdonyban van vki innen most?
Üdv mindenkinek!
Sokáig csak álmodoztam, hogy egyszer szeretném kipróbálni a nudizást, de most elszántam magam.
Még mindig van bennem egy kis félelem, hogy egyedül menjek. Szívesen csatlakoznék egy párhoz, akikkel közben tudnék beszélgetni, így nem érezném magam kellemetlenül.
Ha van egy olyan pár Pest környékén, (de szívesen utazok, kocsim van) akik szívesen veszik ha csatlakozom hozzájuk, keressenek bátran.
Sokáig csak álmodoztam, hogy egyszer szeretném kipróbálni a nudizást, de most elszántam magam.
Még mindig van bennem egy kis félelem, hogy egyedül menjek. Szívesen csatlakoznék egy párhoz, akikkel közben tudnék beszélgetni, így nem érezném magam kellemetlenül.
Ha van egy olyan pár Pest környékén, (de szívesen utazok, kocsim van) akik szívesen veszik ha csatlakozom hozzájuk, keressenek bátran.
Sziasztok
Balatonberényen kívül hol lehet még nudizni??
Balatonberényen kívül hol lehet még nudizni??
Délegyházán
(Ez egy válasz tibed üzenetére (2023. 05. 31. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyban.
(Ez egy válasz tibed üzenetére (2023. 05. 31. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap ki nézünk Gárdonyba. Lesz kint pár innen?