Ez így igaz, a harmadik pedig mindkettő!
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Valaki van kint vagy menne Dunakeszire? Még nem voltam
Július 27-én reggel megy valaki Délegyre?
Így van!A víz valami fantasztikus!
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 06. 29. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak párnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 29. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 15:54
Törölt felhasználó (4748518)

Mennyire jó a víz Délegyen

Délegyházán szombaton (esetleg vasárnap) szívesen meginnánk egy italt egy nem dohányzó PÁRRAL.
Mi többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk Budapestről.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Mi többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk Budapestről.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Mennyire jó a víz Délegyen

Este is lesz élőzene, de csak kemping lakóknak. Így mi a szabadtéri szinpadnal leszünk a közösségi strandnal, falunap van ott is lesz koncert, utcabál
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Berényben,fiatal bi pasi vagyok!
Ès mèg zene is van.
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 06. 29. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Így van
Ma a Balaton közepén Naplementéig ki jönne?
Mert mások a nudisták ès mások akik swingereznek is !
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2024. 06. 29. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 14:22

Ha látod hogy mennyien vannak, minek kérdezed meg, hogy van-e valaki?
Mondjuk ebben a gammasugárkitörésben még egy Csernobilban edzett doziméter is secperc kiakad... Mármint én még szoliztam is rendszeresen - d vitamin miatt sport műtét után az orvos mondta egész évben pár perc hetente -
tehát elvileg már lebarnultam de ha kimegyek a kertbe állatokat etetni, itatni egy perc és úgyérzem agyam is felforrt pedig fák alatt részben árnyék is van rendesen... na de remélem sok itt a Daenerys Targaryen vagy Khal Drogo esetleg az Ördög és akkor persze nosza!
tehát elvileg már lebarnultam de ha kimegyek a kertbe állatokat etetni, itatni egy perc és úgyérzem agyam is felforrt pedig fák alatt részben árnyék is van rendesen... na de remélem sok itt a Daenerys Targaryen vagy Khal Drogo esetleg az Ördög és akkor persze nosza!
Sziasztok,
holnap esetleg valakinek lenne kedve nudizni a velencei tónál, vagy környékén?
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
Sziasztok ! Adadlapom alapján Hölgy vagy Pár társaságát keresem! Nem kifejezetten szexpartnert keresnék,de semmi jónak nem vagyok az el rontója! Nem szeretnék egyedül járni Délegyházára ezért szeretnék olyan Hölgyet vagy Párt megismerni akik szívesen látogatnák Velem Délegyházát!
Holnap megkezdjük mi is a strand szezont Délegyházán

Ha látod hogy mennyien vannak, minek kérdezed meg, hogy van-e valaki?
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Berény, szuper idő, víz is pont tökéletes.
Sziasztok,