Szép napot Délegyen
Fiatalabb pasit keresünk aki kiverné elöttünk

Sziasztok, Ma a Balaton közepén csak nudizás, minden lehet, de semmi sem kötelező-
Én ugyan férfi vagyok.
De kérdezném,hogy a Pilismaróti öbölben hol szokták nudisoklenni?
Köszönöm a választ előre is.
Jani (Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 21:50
De kérdezném,hogy a Pilismaróti öbölben hol szokták nudisoklenni?
Köszönöm a választ előre is.
Jani (Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! A Pilismaróti öbölben leszek június 30-tól július 3-ig. Horgászok, napozok, nudizok, fürdök, este gyertyafény mellett megnyitok egy üveg finom bort. Ha van kedved napközben eljönni, esetleg lenne kedved ott aludni, a lakókocsiban tudok adni helyet. Ez esetben én sátorban éjszakázok. Nem szexpartnert keresek!!! Amennyiben magadra ismersz, és lenne kedved meglátogatni, kérlek szépen privátban írj. Ha azt szeretnéd, hogy én írjak a részletekért, illetve a pontos információk megbeszélése okán, nyomj tetsziket. Köszönöm szépen, hogy elolvastad! Negatív kommenteket nem kérek.
Kedd Berény?
Sziasztok Holnap a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező
Sziasztok! A Pilismaróti öbölben leszek június 30-tól július 3-ig. Horgászok, napozok, nudizok, fürdök, este gyertyafény mellett megnyitok egy üveg finom bort. Ha van kedved napközben eljönni, esetleg lenne kedved ott aludni, a lakókocsiban tudok adni helyet. Ez esetben én sátorban éjszakázok. Nem szexpartnert keresek!!! Amennyiben magadra ismersz, és lenne kedved meglátogatni, kérlek szépen privátban írj. Ha azt szeretnéd, hogy én írjak a részletekért, illetve a pontos információk megbeszélése okán, nyomj tetsziket. Köszönöm szépen, hogy elolvastad! Negatív kommenteket nem kérek.
Nudistakat keresek Debrecenből. Akik szeretik az izgató helyeket
Tegnap szuper ismét volt Nyék, kár, hogy jött az eső..
Szép napi volt jó még jövünk
Szép volt jó sikerült még jövünk
(Ez egy válasz par4h üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep nap sziki
Abda szuper
Sziasztok , tiszató környéki bulihoz hölgykisérőt keresek
Akkor jó. Köszi az infót.
(Ez egy válasz prcprc üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 15:25

Igen,csak nincs hely még nudizni. Voltam kint. Na meg megesznek a szúnyogok,sajnos.
Igen,csak nincs hely még nudizni. Voltam kint. Na meg megesznek a szúnyogok,sajnos.
(Ez egy válasz Axel96 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem már lejjebb ment.
(Ez egy válasz prcprc üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon fent van a víz,nem?
(Ez egy válasz Axel96 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr környékén most valaki Duna part?
Írok privit.
(Ez egy válasz AésP00 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennek semmi akadálya! ; )
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 11:40

Ennek örülünk! Nagy csodálói vagyunk a fotó sorozataitoknak, amihez csak gratulálni tudunk. Ha van kedvetek, ihatnánk egy hűsítőt a nagy melegben.