Berényi strandon az élet elindult?

Sziasztok! 2 jóképű sportos pasi nagy intimmel 19es, június 14-15-16 Délegyházán leszünk a nudista strandon a hölgyek örömére! Ha komolyan van itt olyan hölgy vagy pár akihez lehetne csatlakozni és komolyan is gondolja az írjon privát és mindent megbeszélünk! Mi komolyan gondoljuk!
Sziasztok ! Adadlapom alapján Hölgy vagy Pár társaságát keresem! Nem kifejezetten szexpartnert keresnék,de semmi jónak nem vagyok az el rontója! Nem szeretnék egyedül járni Délegyházára ezért szeretnék olyan Hölgyet vagy Párt megismerni akik szívesen látogatnák Velem Délegyházát!
Sziasztok párommal szívesen ismerkednènk!!! Délegyházi nudin párral!!
Sziasztok! Holnap 9-16 óráig kint leszek Gárdonyba! Szívesen ismerkednék hölgyekel párokal!
Jön valaki holnap nudizni a Bajai nudira?
Sziasztok! Programot keresek ma estére... Mindent meghallgatok. Beszéljünk privátban!
Nyék valaki most?
Sziasztok! Programot keresek ma estére... Mindent meghallgatok. Beszéljünk privátban!
Berényben ismerkednék kedves párral, ápolt diszkrét intelligens 37 éves pasi vagyok
Sziasztok!
Jövőhét Csütörtökön és pénteken szívesen ismerkednék hölggyel, vagy párral közös nudizás céljából. Utazni tudó budapesti férfi vagyok. Igény esetén szívesen vállalom a sofőr szerepét, ha autó nélkül jönnél, jönnétek. Balatonberény az elsődleges cél, mert még nem voltam soha és sok jót hallottam róla, de bármilyen kellemes hely ötletet szívesen fogadom.
Üdv
Vidka
Jövőhét Csütörtökön és pénteken szívesen ismerkednék hölggyel, vagy párral közös nudizás céljából. Utazni tudó budapesti férfi vagyok. Igény esetén szívesen vállalom a sofőr szerepét, ha autó nélkül jönnél, jönnétek. Balatonberény az elsődleges cél, mert még nem voltam soha és sok jót hallottam róla, de bármilyen kellemes hely ötletet szívesen fogadom.
Üdv
Vidka
Sziasztok! Mi egy középkorú pár vagyunk, és szívesen beszélgetnénk olyan párokkal, akik járnak D1-re. Valós tapasztalatokra lennénk kíváncsiak
Jövő héten, kedd - szerda délutánra keresek hölgyet Pécs környéki nudizásra.
Június első hétvégéjét Berényben töltjük a kempingben...... (Csak pároknak vagy baráti társaságoknak szól........)
Sziasztok párommal szívesen ismerkednènk Délegyházi nudin párral.
Sziasztok ! Balatonberényben ismerkednénk . Szóló fiukat nem szeretnénk .Köszönjük ha tiszteletben tartod .D&M
Sziasztok! Holnap reggel 8 tol kint leszek Gárdonyba! Szívesen beszélgetnék ismerkednék hölgyekel párokal!
Sziasztok! Holnap reggel 8 tol kint leszek Gárdonyba! Szívesen beszélgetnék ismerkednék hölgyekel párokal!
Sziasztok! Én egy 177 cm magas 90 kg körül zöld szemü ápolt igényes férfi vagyok, ma vagy holnap este találkoznék párokkal vagy nőkkel, Borsod Heves Hajdú Szabolcs megyékből, utazni is tudok akár, Akit érdekel irjon rám nyugotan
Nyék valaki?