Házi nudi Miskolcon nálam holnap délelőtt?
Nyéken valaki?
Nyék ma?
Sziasztok!Ma egész nap Egerszalókon a salirisben leszek párral,nővel ismerkednék a naturista részlegen,szauna,napozó. .magas sportos nagy méretű pasi vagyok.
Sziasztok! Holnap jönnek párok innen Hévízen az Úsztatómajori zsiliphez? Majdnem az utolsó nudizós hétvége, mert még a következő hétvégén is jó idő lesz az előrejelzés szerint.
Itt vagyok Gàrdonyban.
20/5 uni.
Gyertek
20/5 uni.
Gyertek
Szombaton Gárdonyi nudi délután lenne vékony, fiatal pár kalandozni?

Nyéken lassz valaki kora délután?
Ma dèl körül Gàrdonyban pàr vagy pasi?
20/5 uni vagyok
20/5 uni vagyok
Szia. Mi sokszor vagyunk délegyen, ugyan még nem keveredtünk ilyen "akcióba"- barátokat viszont szereztünk. (szal nem is az volt a cél). Persze nem vagyunk mi sem vakok, ha nincs teltház, akkor bérelnek. Bár ez mostanában nem annyira aktuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 04. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 12:04

Törölt felhasználó (2974622)
VIP

Sziasztok. Arra lennék kíváncsi hogy dél1-en hova vonultak félre ha kapás van és akcióra kerül a sor? Elég sokan szoktak ott lenni, érdekelne hogy oldjátok meg. Van itt valaki aki ott már keveredett kalandba?
Köszi a választ
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2023. 10. 04. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 15:16

Mi ott fent az elhagyatott épületnél szoktunk.De idén nem jártunk arra.
Mi ott fent az elhagyatott épületnél szoktunk.De idén nem jártunk arra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 04. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 12:04
Törölt felhasználó (2974622)
VIP

Sziasztok. Arra lennék kíváncsi hogy dél1-en hova vonultak félre ha kapás van és akcióra kerül a sor? Elég sokan szoktak ott lenni, érdekelne hogy oldjátok meg. Van itt valaki aki ott már keveredett kalandba?
Miskolcon nálam meztelenkedés most?
ki nezek lehet fel 4 talyt de igazan holgyet vagy párt keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 03. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 03. kedd 21:22
Törölt felhasználó (4715025)

Holnap nyékre megy valaki
Sziasztok!Szombaton párral ismerkednék Egerszalókon a Saliris nudista részlegén,vagy Demján termál tónál.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.
Holnap nyékre megy valaki
Valaki írjon aki szokott Gárdonyba kijárni és megmutatná a környéket????,max 40
Nyéken pár kalandra?Valaki készül?
Köszönöm a Gárdonyi nudin az elöbbi párnak,hogy részt vehettem a hármasban!