Sziasztok! Reggel 6 utan van kint valaki a Nyéki nudin, akit meg latogathatok 10percre?
Szolo pasi vagyok most éjszaka mennék nyékre van kint valaki ?
Kint vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 21:42
Törölt felhasználó (4718227)

Nyéken ma éjjel éjfél után pár pancsizni?
Sziasztok van kint valaki mostanság nyéken ?
De azok legalább ku..a sokan, iszonyat aktívan és brutál éhesen!
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyéken ma éjjel éjfél után pár pancsizni?
Pár vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 20:05
Törölt felhasználó (3888442)

Nyéjen ma este fiatal srácot fogadunk a tonal
Pontosan mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 20:05
Törölt felhasználó (3888442)

Mi lesz éjfél után?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 17:11

Törölt felhasználó (4718227)

Ejfél után

Sziasztok
Barcika környékéről nem megy valaki csupaszkodni valamerre ?
Barcika környékéről nem megy valaki csupaszkodni valamerre ?
Sziasztok!
Kivel lehet ma este a nyéki nudin találkozni?
Kivel lehet ma este a nyéki nudin találkozni?
Sziasztok mi a helyzet Dél 1 en? Érdemes kimenni?
Dunakesziről itt van esetleg az a szóló hölgy, aki biciklivel érkezett 4 óra körül? Melltartó nélkül volt, neon színű narancssárga bugyiban!

19 30 körül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 15:10
Törölt felhasználó (4700311)

Nyéken ma este lesz kint valaki?
Ejfél után
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 15:10

Törölt felhasználó (4700311)

Nyéken ma este lesz kint valaki?
Köszi
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 14:57

Szia.
Igen van az algyői nudi, jelenleg 9 pasi van kint a 2 placcon összesen most
Igen van az algyői nudi, jelenleg 9 pasi van kint a 2 placcon összesen most
Kedves Fiatal, izmos, jóképű, tisztelettudó srác, engedd meg hogy mint érintett hozzászokjak a bejegyzésedhez. Elég ellentmondásos a leírt történeted, saját magad félelmét ne próbáld másra áthárítani. Igen mi voltunk a „susnyásban” egy igazi belevaló tökös srácot kerestünk, nemegy olyan személyt aki csak a f… verte 3 méterről majd jeleztük hogy jöjjön oda és nemet mondott. Majd egy kis idő után meggondoltad magad, félve odajöttél(bár ne tetted volna) kissimogatás ami nemigazán volt kellemes… (csak megjegyzem) igen valóban tovább álltunk. Most hogy megírtad és felfedted magad igy minden tisztázódott bennünk! A MÁSSÁGOD!!!!! NEM ILYEN PASIT KERESÜNK!!!! Aki utánunk másik pasival volt az adott helyszínen. Nincs ezzel semmi baj csak ne írj valótlan dolgot! Valóban volt ott egy igazi férfi de de sajnos a sok magafajta eléggé megzavart bennünket !! Engedd meg hogy válogassunk, kedves ismeretlen!! Bízunk benne hogy kielégitő volt a válaszunk. Tovabbi sok sikereket kívánunk.
Kedves Fiatal, izmos, jóképű, tisztelettudó srác, engedd meg hogy mint érintett hozzászokjak a bejegyzésedhez. Elég ellentmondásos a leírt történeted, saját magad félelmét ne próbáld másra áthárítani. Igen mi voltunk a „susnyásban” egy igazi belevaló tökös srácot kerestünk, nemegy olyan személyt aki csak a f… verte 3 méterről majd jeleztük hogy jöjjön oda és nemet mondott. Majd egy kis idő után meggondoltad magad, félve odajöttél(bár ne tetted volna) kissimogatás ami nemigazán volt kellemes… (csak megjegyzem) igen valóban tovább álltunk. Most hogy megírtad és felfedted magad igy minden tisztázódott bennünk! A MÁSSÁGOD!!!!! NEM ILYEN PASIT KERESÜNK!!!! Aki utánunk másik pasival volt az adott helyszínen. Nincs ezzel semmi baj csak ne írj valótlan dolgot! Valóban volt ott egy igazi férfi de de sajnos a sok magafajta eléggé megzavart bennünket !! Engedd meg hogy válogassunk, kedves ismeretlen!! Bízunk benne hogy kielégitő volt a válaszunk. Tovabbi sok sikereket kívánunk.
(Ez egy válasz Aloooha87 üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 12:56

Sziasztok,
Szombaton voltam Gardonyban es valamit nem ertek
Fiatal, izmos, jokepu, tisztelettudo srac vagyok. A susnyasban maszkalt egy közepkoru par, mindig megalltak valahol, es elkezdtek hangosan dugni. Nyilvan azert, mert azt akartak h nezzek oket, vagy beszalljon valaki.
Tobbszor is kozelebb mentem, jovahagyas utan a holgyhoz is hozza erhettem, de aztan mindig odebb mentek, es mashol folytattak.. es ez igy körbe-körbe..
Ezt miert csinaljak emberek?
Szombaton voltam Gardonyban es valamit nem ertek
Fiatal, izmos, jokepu, tisztelettudo srac vagyok. A susnyasban maszkalt egy közepkoru par, mindig megalltak valahol, es elkezdtek hangosan dugni. Nyilvan azert, mert azt akartak h nezzek oket, vagy beszalljon valaki.
Tobbszor is kozelebb mentem, jovahagyas utan a holgyhoz is hozza erhettem, de aztan mindig odebb mentek, es mashol folytattak.. es ez igy körbe-körbe..
Ezt miert csinaljak emberek?

Sziasztok, szombaton Del1 -re megyek nudizni es ehhez keresek holgyet vagy part
igenyes 40 -es borotvalt pasi vagyok