Nyeken ismerkednek!
En bi....!
En bi....!
Szép napot mindenkinek!
Valaki tudna infornációt adni hogy Dunakeszin naturista rész a Dunánál hol van?
Illetve ha pár vagy hölgy keres társaságnak ma ott egy sportos beszelgetni is szerető pasit örömmel veszem.
Jani
Valaki tudna infornációt adni hogy Dunakeszin naturista rész a Dunánál hol van?
Illetve ha pár vagy hölgy keres társaságnak ma ott egy sportos beszelgetni is szerető pasit örömmel veszem.
Jani
Osztom amit írtál,pedig én szóló vagyok. Akkor én jobban jártam a duna parton a kutyát sétáltató párral,azok legalább nem "tapostak" le
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 11:22

Bármi történhet de a sok kultúrálatlan szóló pasi kukkoló aki azt hiszi a swingerben van szetcsapja a bulit és a párok bele sem kezdenek semmibe... az utóbbi időszak tapasztalata ez. Párok szoktak huncutkodni 90%-ban egymással. Sajnos elterjedt az a tévhit, hogy az ott bárkit bevesznek a játékba, pedig nem. Sokan azt hiszik, hogyha szexel egy pár és odaáll egy pasi a farkát verni akkor majd beveszik harmadiknak. Nekem volt amikor a labamra lépett egy ilyen tolakodó idióta. Ennek ellenére kijárunk időnként de csak akkor akciózunk ha olyan a társaság es nincs több mint néhyány szóló pasi, vagy olyan akit ismerünk és tudjuk, hogy tud viselkedni...
Akkor leskelödni nem éri meg kinenni??
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 11:22

Bármi történhet de a sok kultúrálatlan szóló pasi kukkoló aki azt hiszi a swingerben van szetcsapja a bulit és a párok bele sem kezdenek semmibe... az utóbbi időszak tapasztalata ez. Párok szoktak huncutkodni 90%-ban egymással. Sajnos elterjedt az a tévhit, hogy az ott bárkit bevesznek a játékba, pedig nem. Sokan azt hiszik, hogyha szexel egy pár és odaáll egy pasi a farkát verni akkor majd beveszik harmadiknak. Nekem volt amikor a labamra lépett egy ilyen tolakodó idióta. Ennek ellenére kijárunk időnként de csak akkor akciózunk ha olyan a társaság es nincs több mint néhyány szóló pasi, vagy olyan akit ismerünk és tudjuk, hogy tud viselkedni...
Jár valaki Gárdonyi nudira???
Meséljetek hogfyan müködik mi zajlik ott
Meséljetek hogfyan müködik mi zajlik ott
Gárdony
(Ez egy válasz Denesdenes üzenetére (2023. 07. 01. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Júli 24-28ig D1-en, utána Gárdonyban leszünk a hétvégén, hölggyel párral szívesen ismerkedünk.
Hali Nyéken pàrok hölgyek?Idő víz jó?
Szia!
Merre találom ezt a helyet Dunakeszin? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 01. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 13:01
Merre találom ezt a helyet Dunakeszin? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 01. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4588312)

Sziasztok!
Ma valaki délután Dunakeszi dunapart?
Bi pasik vagy melegek érdekelnek.
Privátot írj ha jönnél.
Köszi
Ma valaki délután Dunakeszi dunapart?
Bi pasik vagy melegek érdekelnek.
Privátot írj ha jönnél.
Köszi
Sziasztok. Ma volna itt hölgy vagy pár akik szívesen ismerkednének Délegyházán?
Kellemes napot kívánok mindenkinek.
Kellemes napot kívánok mindenkinek.
Mi is
(Ez egy válasz Párosan1 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 07:29

Sziasztok. Ma nyékre készülünk menni a párommal közösen,párral ismerkednénk
Sziasztok. Ma nyékre készülünk menni a párommal közösen,párral ismerkednénk
Sziasztok! A héten Valaltán vagyunk. Vannak innen párok?
Reméljük jó idő lesz, akkor irány Délegyháza.
Sziasztok !
Nyéken merre érdemes keresni a vízpartot? Hol vannak többen?
Nyéken merre érdemes keresni a vízpartot? Hol vannak többen?
Igen
(Ez egy válasz Gabcipeti üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma lesznek del1 én párok akik ismerkednek ?
Jo reggelt
Ma szivesen nudiznek egy holgy vagy par tarsasagaban del1en vagy a kornyeken.
Ma szivesen nudiznek egy holgy vagy par tarsasagaban del1en vagy a kornyeken.
Gardonyba ma lenne kint par ,akihez csatlakozni is lehetne?