Holnap delelőtt lesz e gardonyban kint par vagy hőlgy akkor arra mennek szivesen
Számomra olyan mint a vallás, megnézek 3 különböző wevoldalt ki mit mond, mindegyik mást, kimegyek és megnézem milyen az idő.... Inkább az europai felhőképekből indulok ki, a többi az csak úgy is statisztika.
Ma jó idő volt nyéken... Tegnap meg jobb....
Láttam szép lányt kutyával Passattal... Gyönyörű volt, ezért is megértés kimenni. Én és a lila törülközőm...
Ma jó idő volt nyéken... Tegnap meg jobb....
Láttam szép lányt kutyával Passattal... Gyönyörű volt, ezért is megértés kimenni. Én és a lila törülközőm...

Sziasztok! Holnap Szombaton. Gárdonyban a nudin szívesen ismerkednék,beszélgetnék ,napoznék hölgyel vagy párral! .Dunaújvárosból mennék lehet csatlakozni!172/70/43 pasi vagyok.Tudok és szeretek masszírozni! Süssön ránk a nap! Legyen szép napunk!
Sziasztok!Szombaton nudizást kedvelő pàrt,párokat fogadnék telkemen a Tisza tónál.Nudizás,medencézés,szex.Este Egerszalókon a nosztalgia fürdőben párral ismerkednék.
Nem, de az időjárás kellően meghatározó részét képezi életünknek ahhoz, hogy "felhasználói szinten" tisztában legyen vele az ember.
(Ez egy válasz Whynotnow üzenetére (2023. 08. 25. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Meteorológus vagy?
(irónia nélkül kérdezem)
(irónia nélkül kérdezem)
Akkor most szedd össze magad, menj oda hozzájuk, aztán nyugodtan beszélgess velük, szerintem nem harapnak. Hévízen az a szokás, hogy mindenki beszélget mindenkivel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 17:09
Törölt felhasználó (4675126)

Sziasztok hévízi kifolyónál fehér Vitarás pár innét vannak ismerkednék velük párnapja elmentünk egymás mellett
Sziasztok! Szombaton és vasárnap is Berényben leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal, pasikkal!
Köszönjük a motivációt a Balaton közepén. Hajrá Berény.

Sziasztok ! Fiatal srácot várunk hlnp hármas kalandra Dunakeszi -Vác vonalon ! Privit küldj
Sziasztok hévízi kifolyónál fehér Vitarás pár innét vannak ismerkednék velük párnapja elmentünk egymás mellett
Sziasztok!Vasárnap jön valaki Szikire?
Berény
Fonott hajú hölgy, pár zöld carlsberg hűtőtáskával itt van?
Sziasztok! Holnap 08.26 vagy vasárnap 08.27. Nyéken nudizna velünk pár? Mi 50 évesek vagyunk.
Berényben ismerkednék, estig itt vagyok.
Sziasztok kint vagyok Délegyházán lenne kedve valakinek ismerkedni?
Berényben ismerkednék, estig itt vagyok.
Mi nemsokára megyünk
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2023. 08. 25. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki lesz Gárdony nudin 5 körül???