Rovinj-ban vagyunk! Párok- fiúk vannak itt ??
Berényben van aki szintén campinglakó?

Rovinjba valaki van most?
hova?
(Ez egy válasz sz_istvan847 üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 16:21

Sziasztok. Nudista strand látogatáshoz keresek utitársakat
Holnap megyek a D1re Szolnokról egyedül.
Valaki csatlakozni esetleg?
Ott is szívesen ismerkednék kötetlenül.
Nem szexpartnert keresek, de bármire nyitott vagyok.
Valaki csatlakozni esetleg?
Ott is szívesen ismerkednék kötetlenül.
Nem szexpartnert keresek, de bármire nyitott vagyok.
Szombaton aug-5-én Berénybe készülünk. Egy éppen ott pihenő pár házát-sátrát-lakókocsiját szeretnénk egy fél órára kölcsönkérni, igénybe venni egy kis erotika erejéig. 45 feletti nyitott házaspár vagyunk. Ha volna jelentkező privátban jelezze.
ha jó idö lesz ott leszünk.üdv.zsolt és patricia.
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2023. 08. 01. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 10:02

Berény vasárnap!!! Párként keresünk...
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Kis méretű, borotvált farok előny!!!
Ha nem írsz nem is lesz semmi...
...viszont fénykép nélkül nem érdemes!!!
Csak 45 évnél idősebbeket keresünk!!!
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
24 én megyünk Berénybe egy hétre. Szivessen ismerkedünk párokkal.
Délegyházán van kint pár akihez lehet társulni egy 43 éves ff.
Pont elkerüljük egymást, a következő vasárnap leszünk Berénybe....
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2023. 08. 01. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 10:02

Sziasztok! Ma 13 órakkor a Nyéki nudin a 4-es kőnél, várjuk közös napozásra ..... vágyó fiúk, lányok, párok társaságát. 1-2 órát töltünk, kint, ne féljetek közeledni, nem harapunk

Ma (tehát ma, nem tegnap és nem holnap) Gárdonyban nudizunk 11.00től. Intelligens, az átlagnál nagyobb méretű, nem meleg srácokkal szívesen ismerkedünk.
Ha az adatlapunkat el bírtad olvasni és érted, ami oda van írva és még meg is felelsz neki, akkor gyere oda bátran hozzánk és ajánld fel páromnak, h szívesen bekened naptejjel
Ha igent mondunk, akkor tetszel, és máris kenheted, ha nemet mond, akkor kiestél.
Jelentkezéseket privátban várjuk!
Ha az adatlapunkat el bírtad olvasni és érted, ami oda van írva és még meg is felelsz neki, akkor gyere oda bátran hozzánk és ajánld fel páromnak, h szívesen bekened naptejjel

Ha igent mondunk, akkor tetszel, és máris kenheted, ha nemet mond, akkor kiestél.
Jelentkezéseket privátban várjuk!
nyék most ? irj pivit
Nem kifejezetten.
A régiekhez képest erős a visszaesés, de ez nem hátrány . (Ez egy válasz lui7777 üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 17:21
A régiekhez képest erős a visszaesés, de ez nem hátrány . (Ez egy válasz lui7777 üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
D1 en sokan vannak mostanság?
Én bi uni vagyok szeretnék ismerkedni.
D1 en sokan vannak mostanság?
Én bi uni vagyok szeretnék ismerkedni.
Sziasztok
Keresek hölgyet vagy párt
Gárdonyi Napozás nudizás ès minden ami jó.
Keresek hölgyet vagy párt
Gárdonyi Napozás nudizás ès minden ami jó.
jo reggelt!
ma megyünk akalihoz eldugott helyre nudizni,apolt nagyobb meretü pasi a környeken?csak privat!
ma megyünk akalihoz eldugott helyre nudizni,apolt nagyobb meretü pasi a környeken?csak privat!
Mi holnap reggel érkezünk, a héten még aránylag jó idő lesz.....
(Ez egy válasz Kicsi79 üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 23:44

Sziasztok, augusztus 9-10-11.-èn Dèlegyhàzàn leszünk fahàzban,ismerkednènk az adatlapunk szerint.
12-13-án gyertek
aztán eldöntjük mi a nagy
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, augusztus 9-10-11.-èn Dèlegyhàzàn leszünk fahàzban,ismerkednènk az adatlapunk szerint.