Délegyen szupi az idő

A Lölő nagyobb fantáziát látott benne a nudinàl....
(Ez egy válasz csorbinorbi üzenetére (2023. 07. 28. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 16:27

hát pedig nem lenne rossz...
Gárdony jobb esetben 1 óra, Berény majd 1,5...
Akaliban a Levendula ha még működne az pedig 30 alatt elérhető lenne... azért nem lenne mindegy :S
Valaki láthatná magában a fantáziát és újra megnyithatná
Akaliban a Levendula ha még működne az pedig 30 alatt elérhető lenne... azért nem lenne mindegy :S

hát pedig nem lenne rossz...
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Érdeklődnénk,hogy szerveznek e vagy valaki szervez e valahol olyan zárt körű medencés nudibulit ahol párok vannak és ha megkívánjuk egymást a párommal akkor senkit nem zavar ha úgymond ,,egymásnak esünk''!? Egy dolog még velünk kapcsolatban az,hogy mi a párcserét nem preferáljuk,de persze nem zavar bennünket ha mások ezt az életmódot folytatják! Bocsánat ha rosszul fejeztem ki magam és netán valakit megbántottam! Amúgy egy Fiatalos 36/37 éves házaspár vagyunk! Szeretünk ismerkedni,barátkozni,bulizni is ha tehetjük és persze nagyon szeretjük egymást! Köszönöm előre is az infókat és a tippeket!
Ha lenne, már futótűzként terjedne a híre
(Ez egy válasz csorbinorbi üzenetére (2023. 07. 28. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 15:28

Sziasztok!
Megpróbálom újra, hátha...
Balaton keleti - északkeleti részén van valahol nudizási lehetőség? Nagyjából Balatonvilágostól Balatonakaliig bezárólag (tudom, Levendula nincs már...), vagy esetleg Veszprém környékén.
Néha meló után jó lenne 1-2 órára lemenni...
Köszi

Balaton keleti - északkeleti részén van valahol nudizási lehetőség? Nagyjából Balatonvilágostól Balatonakaliig bezárólag (tudom, Levendula nincs már...), vagy esetleg Veszprém környékén.

Köszi
Sziasztok!
Köszi

Köszi
Sziasztok
Holnap Balatonberényben ismerkednék hölggyel,párral…
Moto
Holnap Balatonberényben ismerkednék hölggyel,párral…

Moto
Sziasztok
Akkor kint talalkozunk. kb 14 től ott leszünk. (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 07. 28. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor kint talalkozunk. kb 14 től ott leszünk. (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 07. 28. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott az nem pálya... nem nagyon tűrik azt ott...
(Ez egy válasz Koolaa üzenetére (2023. 07. 28. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 14:27

Sziasztok valaki szokott járni Hévízre a kifolyóra? Szívesen kukkolnék
Sziasztok valaki szokott járni Hévízre a kifolyóra? Szívesen kukkolnék
Lenne valaki akinek a farkát ma vagy holnap a Dandár fürdőben megfogdoshatom esetleg diszkreten verhetem a víz alatt, vagy a gőzkabinban?
Sziasztok szép napot, nem voltunk még. Jobb mint D1? A neten a vélemények elég negatívak a hellyel kapcsolatban
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 07. 28. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Mi tervezük hogy ki megyünk
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2023. 07. 28. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 12:08
Mi tervezük hogy ki megyünk

Sziasztok
Szombat délután kilátogatunk a Gárdonyi nudira,esetleg van pár aki kint lesz vagy tervezi hogy kijön?
Szombat délután kilátogatunk a Gárdonyi nudira,esetleg van pár aki kint lesz vagy tervezi hogy kijön?
Holnap Balatonberényben leszünk.
NYÉKEN ma?
Sziasztok
Sziasztok! Gárdonyba esetleg pár,akihez lehet csatlakozni?
Hello Berény

Van itt olyan pár aki megy a szikire ma vagy holnap? És velük tarthatna egy igényes diszkrét megbízható férfi. Nudizás,szex stb.