Nem is értem fiatalok miért nem járnak csoportosan, sátorral naturista helyekre. Most konkrétan fiúkra, gondolok akik házaspárokkal ismerkednének. Nyilván a többség a strandolás és a meztelenség végett van kint, de van úgy, hogy megkívánna többet is és élne a lehetőséggel. Minket többször foglalkoztatott ez a téma. Nyilván itt a spontán ismerkedésre gondoltunk.
Sziasztok! Igen párokat keresünk, de ez az adatlapunkon le van írva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 16:40
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok mi egy pár vagyunk kerestek párokat is
Délegyházi nudizásra keresek egy kedves hölgyet,vagy párt. Tudom még egy kicsit odébb van a szezon,de addig szívesen ismerkednék,ha szivesen ,jönne olyan hölgy aki egyedül nem menne,nálam társra talál. Ápolt normális férfi vagyok adatlapom képeim vannak. Örülnék,ha addig ismerkednénk. Szép napot írjatok!
Bár már alakul a tavasz, azért még mindig nem a legjobb odakint napozni. A fővárosban és környékén keresek olyan nőt, férfit, esetleg párt, akinél lakásban (esetleg teraszon, udvarban) lehetne együtt meztelenül élvezni az életet. Kora estéken, akár egy pohár bor társaságában vagy anélkül egy kellemes beszélgetésre szeretnék látogatóba menni. Megköszönöm a privát üzeneteket.
Sziasztok mi egy pár vagyunk kerestek párokat is
Valaki ma nyékre ki fog látogatni?
sziasztok vannak itt olyan párok akik Bük fürdőbe szoktak járni a textilmentes fürdőbe és Balatonberénybe a nudi strandra privibe lehet írni
Tud valaki egy jó kis vendégházat? Szaunával, dézsával ahol kevesen vannak és lehet meztelenül használni a dolgokat? Válasz ha lehet priviben!
Csak fél hét felé leghamarabb
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 25. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 17:10
Törölt felhasználó (4697179)

Most? Tudsz jönni?
Most? Tudsz jönni?
(Ez egy válasz Jozepf üzenetére (2023. 03. 25. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken este pasi?
Estefellé pàr nyéken?
Jön ma valaki Nyékre?
Sziasztok! Ápolt normális jó méretű 18/6 férfiként ismerkednék kedves,hölgyel, párral aki,akik igénylik egy férfi közeledését,,barátságát. A cél,,hogy érezzük jól magunkat szexeljünk jókat élvezzük az élat adta lehetőséget! Képeim vannak fent és adatlapom is minden kellemes dolog érdekel,ami titeket is4 Írjatok örülnék. Csak akik komolyan gondolják én igen és ti? Naturizmus kedvelő vagyok Délegy nyáron?
Ma este Ballószögön naturista szauna-party lesz
Ma is ragyogó idő van!
(Ez egy válasz Gáborka8202 üzenetére (2023. 03. 25. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap nyék?azt mondják ragyogó idő lesz!
Hetero párokkal ismerkednénk.
Este 10utan valaki a Nyéki nudinal?
A hétvégén Kerekdombon és Ballószögön is lesz textilmentes szaunaszeánsz...
(Ez egy válasz HUNTilk üzenetére (2023. 03. 22. szerda 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 22. szerda 07:42

Sziasztok! Békésszentandrás és környékén valami nudis hely textilmentes szauna vagy wellnes esetleg van?