Nyéken valaki vasárnap délután olyan 2 3 körül?
Cum & fuck - jelige
Cum & fuck - jelige
5 körül Nyéken valaki?
nyek?

6 óra felé lesz vki Nyéki nudin ?
Veled is úgy van mindenki, hiányzol, ha nem jössz. Úgyhogy ne vedd magadra,amit írtam. Azzal a "szivárványos" felhozatallal van a baj....
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2023. 03. 01. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 17:59

Hát azt nem tudom ki hova való! De szerintem innen max párok jöttek meg pár szóló pasi mint jó magam.Bár elég szivárványos lett a felhozatal, ők nem tudom honnan, de pont nem erdekel amig nyugi van, ...De mint helyi már ne haragudj ha lemegyek
8.-án délelőtt szívesen kisérnék urakat a nyéki nudira
Hát azt nem tudom ki hova való! De szerintem innen max párok jöttek meg pár szóló pasi mint jó magam.Bár elég szivárványos lett a felhozatal, ők nem tudom honnan, de pont nem erdekel amig nyugi van, ...De mint helyi már ne haragudj ha lemegyek
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 02. 22. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 20:19

Ha azt a meleg vizet, meg a környezetet át tudnánk vinni Berénybe, akkor már foglaltunk volna helyet lakókocsinak. Az új utakról, amin esetleg be lehet majd menni, ezen az oldalon nem kellene semmit írni, csak a Facebook csoportban, mert itt nagyon sokan vannak olyanok, akik abszolút de nem oda valók. De szerintem te is tudod. Lehet nem is baj, ha nem lehet egészen a zsilipig odamenni kocsival. Így legalább azok ki lesznek szűrve, akik kettőt lusták lépni... Csak lazán, nyugodtan... És nem itt...
Kukkolnék párt, Budapest és környékén!
Hello! Fekete ignises párt ismer valaki nyíradonyiak. Zsuuut keresem
Teljesen egyetértek veled. Én már ezt említettem, de kár volt. Azóta a Moderátorok tiltanak mindenért. Ez van ha kinyitod a vélemény zsákot.
(Ez egy válasz hardman41 üzenetére (2023. 02. 21. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 09:50

Sajnos teljesen igazad van. És ez az összes itteni topikra is igaz, tele vannak irreleváns hozzászólásokkal.Ha szóvá teszed még nekik áll feljebb vagy odaírják, hogy görgess tovább. Jó lenne ha működne az oldalon a moderáció.
Van olyan oldal ahol normális mederben folyik a kommunikáció?
Van olyan oldal ahol normális mederben folyik a kommunikáció?
Holnap nyék?
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne, barátkozna párral, párokkal, akár idősebbekkel is.
Nyéken valaki most?
A Délegyházi nudi Facebook oldalukon írták ki hogy valami csődközeli állapotban vannak....
(Ez egy válasz Premo üzenetére (2023. 02. 22. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a nudizmus fontos, akkor azért praktikusabb eleve olyan helyre menni/foglalni, ahol ez alapból adott
Trogir és környéke nem a nudizmus fellegvára, lehet hivatalos FKK strand nincsen, de ez Horvátországban nem igazán lényeges, mert a nudizmus nagyjából bárhol megengedett, elfogadott, meglepő lenne, ha bárhol, bárki problémát csinálna belőle. Ha kicsit félrevonulsz egy strand szélére és nem a gyerek pancsoló mellett vetkőzöl le, akkor kb. bárhol megteheted. Sok strand mellett van "nem hivatalos" nudista terület. (Ez egy válasz RayxX üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 23. csütörtök 15:06

Trogir és környéke nem a nudizmus fellegvára, lehet hivatalos FKK strand nincsen, de ez Horvátországban nem igazán lényeges, mert a nudizmus nagyjából bárhol megengedett, elfogadott, meglepő lenne, ha bárhol, bárki problémát csinálna belőle. Ha kicsit félrevonulsz egy strand szélére és nem a gyerek pancsoló mellett vetkőzöl le, akkor kb. bárhol megteheted. Sok strand mellett van "nem hivatalos" nudista terület. (Ez egy válasz RayxX üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Trogir-na foglaltam nyaralást, még nem voltam. Érdeklődnék, hogy van ott a környéken strand ahol legálisan lehet nudizni? Google-ben kerestem, de nem sok vagy nagyon régi infókat találtam. Én inkább a ti tapasztalatotokra lennél kiváncsi. Köszönöm!
Sziasztok.Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Infó kép a helyről privátban.Csak párok!
Értelmes partnerekkel ismerkednék Sopronban, kortól, alkattól függetlenül. akik szeretik a közös meztelenkedést, lazább vagy akár kissé extrémebb szexuális játékokat. Szívesen volnék házibarát, (Ha lehet, priviben válaszoljatok!)
Sziasztok! Trogir-na foglaltam nyaralást, még nem voltam. Érdeklődnék, hogy van ott a környéken strand ahol legálisan lehet nudizni? Google-ben kerestem, de nem sok vagy nagyon régi infókat találtam. Én inkább a ti tapasztalatotokra lennél kiváncsi. Köszönöm!
Ha azt a meleg vizet, meg a környezetet át tudnánk vinni Berénybe, akkor már foglaltunk volna helyet lakókocsinak. Az új utakról, amin esetleg be lehet majd menni, ezen az oldalon nem kellene semmit írni, csak a Facebook csoportban, mert itt nagyon sokan vannak olyanok, akik abszolút de nem oda valók. De szerintem te is tudod. Lehet nem is baj, ha nem lehet egészen a zsilipig odamenni kocsival. Így legalább azok ki lesznek szűrve, akik kettőt lusták lépni... Csak lazán, nyugodtan... És nem itt...