Gratulálunk. Diszkréciót hírből sem ismered. Aztán nyikorogtok, hogy nem mennek ki párok….
Ha egyáltalán igaz amit írtál. (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egyáltalán igaz amit írtál. (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Most megyek a nyékire. Fehér egyterű. Szopok!
Nagyon jó volt az idő ma berényben! Nincs olyan meleg mint a szombat volt a víz nagyon jó és a szellő is szuper! Az úszóbajnok ha magára ismer aki mögöttünk úszott nem először, legközelebb szívesen beszélgetnénk vele

Egy volt kollégám mondása, egy “csatakancára”.
“Ebbe oszt gombosvillával kell hánni a faszt kisfiam!”
Vmi ilyesmi lehet. (Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
“Ebbe oszt gombosvillával kell hánni a faszt kisfiam!”
Vmi ilyesmi lehet. (Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv! A jövő héten szeretnék valamikor kilátogatni a Nyéki nudira. Segítene valaki eligazodni? Még nem voltam. Előre is köszi!
Sziasztok! Pesten mi a helyzet az összekötőnél a nudival? Jár oda olyan is aki napozni megy?
Sziasztok. Nyékin valaki egy kis szopira?
Nyéki helyzet jelentés! Erősen felhős az ég!
A szél fúj de a víz kellemes. Pihenésre alkalmas idő!
A szél fúj de a víz kellemes. Pihenésre alkalmas idő!

Amúgy a nő jól néz ki?
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Holnap ( hétfőn ) tervezünk délegyi nudizást . Bi lányos és hetero pasis párként szívesen ismerkedünk , hasonló párral .
tegnap én ott voltam és írtam is privibe nektek
(Ez egy válasz womankiss üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 14:44

Mi is írtunk. De Te Nyéken vagy, mi meg Berényben keresünk...
Mi is írtunk. De Te Nyéken vagy, mi meg Berényben keresünk...
(Ez egy válasz lecsó100 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre itt berényben!
Bezzeg tegnap semmi ilyesmi
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szikin hölgy vagy pár?
Kikormolják rendesen.
Sziasztok!Párt keresek ma nudizáshoz nudis fürdőzéshez,sex,cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi. Heves megye Tisza tónál
Sziasztok! Mi a helyzet D1-en? Sokan vannak, megéri kimenni, párok vannak innen?
Szisztok Nyéken van kint valaki akihez lehetne csatlakozni beszélgetni?
Az szép lehet., Akkor az a nő kicsit sem faxra éhes ha 3 órája folyamatosan tömik a farkak