Nyéken valaki?
Sziasztok!Tisza tónál pár akinek volna kedve pár órás lazuláshoz,autóban, vagy nudis termál fürdőzés-Magas sportos nagy méretű pasival.
2022. december 27-30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Ma délután ismét egy pár akinek volna kedve pár órás közös nudis termál fürdőzéshez,erotikához.Magas sportos nagy farkú pasival.Heves megye Tisza tónál.
Szívesen mennék
(Ez egy válasz delayclose üzenetére (2022. 12. 14. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 19:16

Sziasztok! Közös nudizás nálam vagy nálad? Kizárólag hetero alapon!
Ma 14:30tól debreceni szauna világba megyünk párommal. Valaki, valakik lesznek ott? Ismerkedni, vagy bármire is?
Sziasztok!Ma ebéd után ebben a szép napsütéses időben párral ismerkednék közös nudis termál fürdőzés,szex, .Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.Heves megyében van a fürdő a Tisza tó mellett ....
Nyék ilyen melegtanya lett? Miért nem a melegek számára létrehozott topikban írkálsz? Talán nagyobb sikered lesz...
(Ez egy válasz Gáborka8202 üzenetére (2022. 12. 17. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyék valaki ?
Nyék ma valaki?
Sziasztok! Közös nudizás nálam vagy nálad? Kizárólag hetero alapon!
Ez valóban nagyon igaz, nèzem is hogy ezek mi a fenét csinálnak -1 fokban a semmi közepèn
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 12:32

Vicc már, hogy a nudizás topic másról sem szól, mint meleg pasik szánalmas módon kínálgatják magukat Nyéken. Hol a nagy méltóság, büszkeség?
Vicc már, hogy a nudizás topic másról sem szól, mint meleg pasik szánalmas módon kínálgatják magukat Nyéken. Hol a nagy méltóság, büszkeség?
Nyék ma 14-15 körül valaki ??
Sziasztok nemtutok valahol jó nudit bentire
Helló!
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Hétfőn kora délelőtt keresek,kis farkut,akinek nyéken bele ülhetnék,kocsiban.
Nyék most valaki?
Holnap Nyék valaki?? Kukkolás ?
Sziasztok ,holnap 11-12 körül nyéken valaki,,,?