Holnap du., este Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...12-3 plusz fiúval?! párok?!
Ma délután Dél1-en vagyunk
Én is érkezem a mai napot nem hagynám ki alíg várom,hogy kiérjek kellemes lessz!
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2022. 07. 19. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyunk a nagy strandon! Remek az idő és a víz is!
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (2022. 07. 19. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
A nagy strandon leszek kék törülközőn,szívesen ismerkednék veletek,ha ok,írjatok privátban. Jó nudizást strandolást!
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (2022. 07. 19. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután érdemes kinézni Gárdonyba ?így hétköznap du. Szoktak lenni? Köszi
Berénybe remek az idő.
Dél 1-en valaki?
Nyéken ma esetleg par vagy hölgy
szobaton lesz innen pár vagy hölgy berénybe a nudin? aki meg szeretne velem ott ismerkedni írjon privibe egy elérhetőséget
Sziasztok! Pénteken kora délután tervben van dél1, viszont egyedül mennék. Ha esetleg van aki szintén egyedül tervezi, csatlakozzon hozzám, mehetünk együtt

Sziasztok! Ma is és holnap is tervezek menni Gárdonyba nudizni. Csatlakozna hozzám valaki? Részleteket privátban megbeszéljük.
Sziasztok!
Párok, lányok ma Berénybe?
Remek az idő.
Párok, lányok ma Berénybe?
Remek az idő.
Ma délután a berényi strandon leszünk.
Akkor ma ugorjunk le Berénybe kicsit
van ma belevalo pár delegyen?
Ma Délegyháza Oázis. Olyan kedves párt hölgyet keresek,akik nem zárkóznak el ismerkedéstől,beszélgetéstől,közös nudizástól .Ápolt normális férfi vagyok,ha tetszik az adatlapom és a képeim, írjatok privátban. Nem vagyok tolakodó egyáltalán,de szeretem a társaságot. Nagy strand kék törülköző Attila vagyok szólits,szólítsatok meg bátran.
Sziasztok!Párt keresek ma közös nudizás,fürdőzés,szex cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi.Heves megye.
Sziasztok! Csütörtökön a Nyéki nudi van tervben, párokkal ismerkednénk, privát üzenetben írjatok!
Szép napot!
Szép napot!

Igen, mi is itt vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 05:05
Törölt felhasználó (4629632)

Igen.