Holnap nyéken lesz valaki esetleg. Fiatal bi pár vagyunk. Párokkal bi fiúkkal ismerkednénk.
Sárvári szauna hatalmas csalódás volt péntek este is, valamint vasárnap is. Kinti jakuzzi nem üzemelt, mellette a 2 ajtós finn szauna sem, a benti finn szauna sem ami a gőz mellett van.
Kabaré.. vasárnap 11-14 óra között kb.15 ember volt a szauna részlegen.
Bük nagyon príma volt. Mindegyiknek megvan a maga előnye és a hátránya. Sárvári gőz jobb.
Bükön többen vannak, valamint több a naturista ember.
Kabaré.. vasárnap 11-14 óra között kb.15 ember volt a szauna részlegen.
Bük nagyon príma volt. Mindegyiknek megvan a maga előnye és a hátránya. Sárvári gőz jobb.
Bükön többen vannak, valamint több a naturista ember.
Sziasztok ! Sok félősnek és szàjhősnek üzenem, h jó volt a mai nap nélkületek is. A harmadik kép ma készült. Meleg volt 21 fok, napon még melegünk is volt. Akinek pedig eddig nem válaszoltunk , azoktól elnézést, nem csak én döntök . Sziasztok ☺️
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Valaki tartózkodik most kint esetleg cipruson ? Egy tali ?
Hali! Nyékre valaki? 15:30-körül?
Szia én pl itt vagyok
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyi nudin van lent valaki ilyen szép időben?
Sziasztok! Holnap lesz valaki az újpesti nudin?
hali ,ha lemennék holnap nyékre valaki 1 cumira segitene? délelött?
Sziasztok! Vasárnapi kaland!! Hármas felálláshoz ( egy hölgy és én )keresünk fiatal ( max 30 éves ) srácot, vagy lányt , hölgyet . Dunakeszi -Vác vonalon leszünk … privát üzit kérünk

Sziasztok ma este aranyos pár ráckevère?
Ma este Demjénben a kinti fürdő, de a wellness részlegben.
Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,erotikához.
Hétvégén lesz pár esetleg ismerkedésre nyitó hölgy a SÁRVÁR-i fürdő szaunarészén?
Sziasztok szép estét Borsod környéki hölgy pár ismerkedés?
Naturista fürdő és szauna programokhoz keresek egy Kecskemét környéki ápolt és igényes, intelligens, nem dohányzó, autóval rendelkező, független, sportos testalkatú férfi partnert 50 és 55 év között.
Nem szexpartnert keresek!
Nem szexpartnert keresek!
Holnap szaunàzni jössz?
(Ez egy válasz Biszexfiú30 üzenetére (2022. 09. 23. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
NYIREGYHÁZA?
2022. október 7-10-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.