Berényben, ahogy melegszik az idő, a szél is elviselhetőbb. Süssön ránk a nap !

Sziasztok! Pénteken ismét megyek Szeged mellé Szikire nudizni! Van itt esetleg hölgy, pár, aki úgy szintén megy?
Jon ma valaki Del1-re?
Nincs szemüvegem, feleségemnek sem, úgyhogy nem tudok rajtad segíteni. De olvasd már vissza a hozzászólásaidat, 6-án regeltél, 7-én több száz levél, és pont két plázacicával hozott össze a sors... Ja...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 10:52
Törölt felhasználó (4679503)
VIP

Bükfürdőre azért nem írtál semmit, mert te is tudod értelmetlen volt a hozzászólásod.
Otthon csak fújdogál a szél ahhoz képest, ami itt a Kanári szigeteken van. Folyamatosan 50km-es szél, éjjel, nappal. Ha a napernyőt nem dugják le rendesen, sosem kapják el. Otthon szombatra mond még vihart, utána egész héten igazi strandidő.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2022. 08. 09. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 10:49

A tegnap csapnivaló időjárás volt, ma már alakul, felhőtlen az ég, csak szél ne lenne! Részemre az éves szélmennyiség már a tegnap le lett tudva, úgyhogy jó lenne ha valaki leállítaná a nagy ventilátort

Sziasztok Nyéken hölgy és párok ma ?
Bükfürdőre azért nem írtál semmit, mert te is tudod értelmetlen volt a hozzászólásod.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 09. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 10:37

Te biztosan tudod, 3 napja regisztráltál, de mindig megmondod a tutit... Azért nem írtam Bükfürdőre sem semmit...
A tegnap csapnivaló időjárás volt, ma már alakul, felhőtlen az ég, csak szél ne lenne! Részemre az éves szélmennyiség már a tegnap le lett tudva, úgyhogy jó lenne ha valaki leállítaná a nagy ventilátort
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Te biztosan tudod, 3 napja regisztráltál, de mindig megmondod a tutit... Azért nem írtam Bükfürdőre sem semmit...
Az elöző két hozzászólás vajon két külön férfi aki egymásnak ír vagy ugyanaz az ember ír saját magának?

Lőjük be célként a dátumot. Mi is megpróbálunk akkor menni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 07:47
Törölt felhasználó (4463542)

24.-én megyünk ismét. Addig sajnos nem tudunk...
24.-én megyünk ismét. Addig sajnos nem tudunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 14:22
Törölt felhasználó (995332)

Így van. Hátha legközelebb.
Szombat D1 ki lesz kint?
Sziasztok ma valaki jönne velem nudizni vagy tudna jó helyet esetleg fedett helyet
Szombat-vasárnap sátrazás bérényben…. Csak jó legyen az idő

Jó vólt tegnap este Nyék
Sziasztok! Szoktunk járni, kérdezzetek!
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 14:38

Sziasztok! Hétvégén mennénk Délegyházára de még nem voltunk! Valaki tudna segíteni lenne egy pár kérdésünk!
Sziasztok
2022.08.13.-14 szombat-vasárnap 2 jóképű sportos fiatal pasi berényben lesz,szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal a hölgy örömére, ismertető jelünk a bal lábunk teljesen tetovált, ha érdekel írj vagy szólíts meg!
2022.08.13.-14 szombat-vasárnap 2 jóképű sportos fiatal pasi berényben lesz,szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal a hölgy örömére, ismertető jelünk a bal lábunk teljesen tetovált, ha érdekel írj vagy szólíts meg!
Gárdonyban van valaki ? Mennék ha valaki írna.
Van esetleg budapesti nudista nő/pár aki most hétvégén szívesen találkozna Gárdonyban . . . feltéve, hogy még van Gárdonyban nudista strand és nem dózerolták le teljesen.