Jovohet vasarnap a reggeli orakban 7-ora korul aktiv pasival pasikkal kefeltetnem magam a Nyeki nudin!
Igergetok kamusok ne keressenek!!!!
Igergetok kamusok ne keressenek!!!!
Ma délután (07.03.) Gárdonyba jön valaki?
Vasárnap belevaló pasival/pasikkal dugatnám a popsipuncim. Szabadban, kecóban bármi jöhet
írj.

Nagyon jól éreztük magunkat ma Gárdonyban. Volt esetleg pár kint innen?
Holnap Berényben a nudin szívesen ismerkedünk párokkal,vagy hölgygyel. Szóló pasik ne írjanak, köszönjük!
Mellesleg, ahogy nézem, jó az ízlése a kukkolónak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 02. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 20:41
Törölt felhasználó (1411522)

Ma voltunk Berényben és egy középkoru srác mögöttünk kukkolt engem 17-18 óra magasságában.
Fekete hátitáska volt nálunk és hason fekve napoztam..
Amennyiben magadra ismersz kérem privátban keress meg !
Ma voltunk Berényben és egy középkoru srác mögöttünk kukkolt engem 17-18 óra magasságában.
Este megy valaki nyékre?
Valószinű,kis anygiakèrt beengednek.Volt rá pèlda,èjjel mentünk.Voltak bent ismerösök.
(Ez egy válasz cuniko üzenetére (2022. 07. 02. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 18:57

Sziasztok! Csak a kempingesek!
Ha csak ma nem voltatok a strandon akkor bent tudtok maradni.

Sziasztok most keresnénk párokat sexre bi csajommal Csepelen utazni tudunk
Sziasztok most keresnénk párokat sexre bi csajommal Csepelen utazni tudunk
Kinn maradtok éjszakára is?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 07. 02. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Mi holnap megyünk Berénybe kicsit lazítani.
Délegyen
a kemping rész eléggé kihalt
a kemping rész eléggé kihalt
Már tudom,de köszönöm!Igen csak kempingeseknek!Sajnos parom dolgozik este 9ig,így kilőve akkor
(Ez egy válasz cuniko üzenetére (2022. 07. 02. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 18:57

Mi most délegyen vagyunk. Valakik esetleg innen ?
Ha csak ma nem voltatok a strandon akkor bent tudtok maradni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 02. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 18:43
Ha csak ma nem voltatok a strandon akkor bent tudtok maradni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 02. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875931)

Sziasztok!A Berényi nudin az élő bulira csak a camping lakók mehetnek, vagy kintről is belehet menni!
Kedves,amit te írtál az a Déli part
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 07. 02. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 16:42

Hévíz, Úsztatómajori zsilip. Vadnudi, de a víz nagyon jó meleg. Este 10 után a Castrum autós kemping mögötti zsilipnél szoktak lenni párok.
Sziasztok!A Berényi nudin az élő bulira csak a camping lakók mehetnek, vagy kintről is belehet menni!
Csajom nagyon puncit akár nyalni lenne pár 22ker körny vagy megyünk ahova kell