Sziasztok. Szeretnék információt,ill véleményeket kapni a Délegyházi naturista kempingről. Az a cél,hogy ott lehessen éjjel nudizni. Valakinek tapasztalat?
köszönöm az estét,szuper volt!!!xxxpov <3 nyék
Figyelemmel követem a topicot, éppen ezért. És nem csodálkozom, ha sokakat elrettent a nudizmus. Feldobódott a téma egy ismerős csoportban is (nem virtuális csoport!) és ott is a legtöbben keverték a nudizmust, szex praktikákkal, orgiákkal. Sok türelem kell a dolgok tisztázásához, de megéri. Tudtom hogy milyen oldal fóruma ez. Viszont ha egy keresőben betippelem hogy fkk, a felhozatal igencsak odacsap a nudizmus szellemének. Ezért mondanak sokan le róla.
Ma én is láttam egy esetet a nudista strandon (ahol sokszor megfordulok), ami inkább zaklatás volt mint bármi más. Már-már azon voltam, hogy közbelépek, de felnőtt párokról volt szó, gondolom hogy a férfi(ak) kellett volna határozott hozzáállást tanúsítsanak. Eddig ilyenre nem volt példa, legalábbis én nem vettem eddig ilyesmit észre. (Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma én is láttam egy esetet a nudista strandon (ahol sokszor megfordulok), ami inkább zaklatás volt mint bármi más. Már-már azon voltam, hogy közbelépek, de felnőtt párokról volt szó, gondolom hogy a férfi(ak) kellett volna határozott hozzáállást tanúsítsanak. Eddig ilyenre nem volt példa, legalábbis én nem vettem eddig ilyesmit észre. (Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi!Mint ahogy az előzőeknek sem!Olvass vissza!
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szvsz a berényi kemping egy olyan hely, ahova mindig szívesen vissza lehet térni. Legalábbis az én esetemben ez igy van. Augusztusban egy hét van betervezve, ha a főnök odafent is úgy gondolja. Szentpéterrel meg még egyeztetni kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 20:56

Törölt felhasználó (1326792)

Most jöttünk meg Berényből, csütörtökön kezdtünk.
Nagyon szuperül éreztük magunkat, igazi közösség a kemping, le a kalappal.
Sátorral érkeztük, a 3. percben már ismertük az összes szomszédunkat, nagyon kedvesen fogadtak minket. (A két Szlovák család nagyon aranyos volt)
Tetszett a sportnap, illetve az esti diszkó is nagyon rendben volt.
Már tervezgetjük, hogy melyik hétvégén megyünk le újra...
Sátorral érkeztük, a 3. percben már ismertük az összes szomszédunkat, nagyon kedvesen fogadtak minket. (A két Szlovák család nagyon aranyos volt)

Halihó,
Holnap délelőtt megy valaki Nyékre?
Holnap délelőtt megy valaki Nyékre?
Most jöttünk meg Berényből, csütörtökön kezdtünk.

Kéz a szívre: mi köze ennek a nudizmushoz?
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 20:50

Volt hasonló a múlt héten.Egy pár mellé, odaköltözött egy másik, ahol a csaj elkezdte kényeztetni párját, majd rá is ült!
Volt hasonló a múlt héten.Egy pár mellé, odaköltözött egy másik, ahol a csaj elkezdte kényeztetni párját, majd rá is ült!
Pont az ilyenek miatt kerüljük a nyilvános helyeket!
De van aki ezért viszi ki az asszonyt!Nem tudja kielégíteni.Végig mennek rajra páran,hogy mit szed össze az Ő dolguk!
De legalább nem a “ gazda” hírdette!
De van aki ezért viszi ki az asszonyt!Nem tudja kielégíteni.Végig mennek rajra páran,hogy mit szed össze az Ő dolguk!
De legalább nem a “ gazda” hírdette!
sajnos ezt tapasztalom én is h az ilyen emberek miatt szűkül azok száma akik szívesen közösségben is nudiznának. szerencsére vannak még jó strandok ahol nem csak a nyilt sex számít, sőt szólnak is érte ha a tomegben kezdesz játszani. Én párom is kezdő naturista lenne de az ilyenek miatt nem akar jönni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 19:38
Törölt felhasználó (3994962)

Gratulálunk. Diszkréciót hírből sem ismered. Aztán nyikorogtok, hogy nem mennek ki párok….
Ha egyáltalán igaz amit írtál.
Irigy na....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 19:38
Törölt felhasználó (3994962)

Gratulálunk. Diszkréciót hírből sem ismered. Aztán nyikorogtok, hogy nem mennek ki párok….
Ha egyáltalán igaz amit írtál. (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egyáltalán igaz amit írtál. (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Most megyek a nyékire. Fehér egyterű. Szopok!
Nagyon jó volt az idő ma berényben! Nincs olyan meleg mint a szombat volt a víz nagyon jó és a szellő is szuper! Az úszóbajnok ha magára ismer aki mögöttünk úszott nem először, legközelebb szívesen beszélgetnénk vele

Egy volt kollégám mondása, egy “csatakancára”.
“Ebbe oszt gombosvillával kell hánni a faszt kisfiam!”
Vmi ilyesmi lehet. (Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
“Ebbe oszt gombosvillával kell hánni a faszt kisfiam!”
Vmi ilyesmi lehet. (Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv! A jövő héten szeretnék valamikor kilátogatni a Nyéki nudira. Segítene valaki eligazodni? Még nem voltam. Előre is köszi!
Sziasztok! Pesten mi a helyzet az összekötőnél a nudival? Jár oda olyan is aki napozni megy?
Sziasztok. Nyékin valaki egy kis szopira?
Nyéki helyzet jelentés! Erősen felhős az ég!
A szél fúj de a víz kellemes. Pihenésre alkalmas idő!
A szél fúj de a víz kellemes. Pihenésre alkalmas idő!