Ma érdemes lemenni Gárdonyba? Privátban is írhatsz. Szinte mindenben benne vagyok.
Sziasztok. Csepelen a Rózsa utca végén a Duna part-ra jön le pár vagy szóló nő? Most elég sokáig be lehet menni a víz miatt mert lejjebb van a Duna .

Nem nagyon van itt semmiféle akció...nyugi van. Talán később....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 23. szombat 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 15:28
Törölt felhasználó (995332)

Nyéken nagyon jó a víz és nincsenek sokan, lehet akciózni..
Szuper jó az idő Szoboszlón a szigeten
Valóban szuper az idő Délegyen

Dél1 decsodás ma is
Délegyen vagyok csónakkal és egy három személyes úszó szigettel. Szivesen beviszek párokat, lányokat a tó közepére, vagy a szemben lévő partra, lakatlan szigetre.
Jelezzetek, a zöld csónakkal vagyok! A kis strandnál sátrazok, megyek a nagy felé is.
Jelezzetek, a zöld csónakkal vagyok! A kis strandnál sátrazok, megyek a nagy felé is.
Nyéken nagyon jó a víz és nincsenek sokan, lehet akciózni..
Sziasztok,
ma este Berényben a retró discoban ismerkednénk...ki tudja mi lesz... hosszú az éjszaka...
ma este Berényben a retró discoban ismerkednénk...ki tudja mi lesz... hosszú az éjszaka...
Valaki hozhatna egy igazán hideg sört berényben a strandon.
Emberek .
(Ez egy válasz imike19 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok a hajdúszoboszlai nudi szigeten van most valaki?
Bár ráérnénk
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2022. 07. 23. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 13:26

Holnap dél körül megyünk a Nyéki tóhoz, (debreceni hawai) akinek van kedve csatlakozhat!
Holnap dél körül megyünk a Nyéki tóhoz, (debreceni hawai) akinek van kedve csatlakozhat!
Dél1 Vasárnapig!
Igen
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Pár a Nyéki nudin? Akik szívesen ismerkednenek...
Már nagyon jó
(Ez egy válasz dickflash üzenetére (2022. 07. 23. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

A víz egy kicsit fura volt még reggel
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, holnap Berényi nudin ismerkednénk.