Sziasztok. Éjszakai nudit tud valaki?
Azért erre ne fogadj
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 07. 22. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 16:12

Most regisztrált egy hónapja, de ő tudja, ő megmondja a tutit. Odaröfög mindenkinek. Holnap meg már lehet törölt felhasználó lesz, aztán új köntösben tér vissza megint.
Persze, hogy nem tudom, mi van Milánóban, mert pont nem érdekel
Ha érdekelne, tudnám, de az biztos, hogy nem olasz fórumokra írogatnék hülyeségeket...
Fogalmam sincs, mit véltél arcoskodásnak, szerintem tök korrektül leírtam azt, hogy mit kell tennie, ha komolyan gondolja... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 14:54

Fogalmam sincs, mit véltél arcoskodásnak, szerintem tök korrektül leírtam azt, hogy mit kell tennie, ha komolyan gondolja... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1788342)

Nem tudom mi a bajod azzal aki inkább segítséget kér mert nincs tisztában a helyi szokásokkal. Nekünk három országban van lakó kocsinak naturista cempingben. Mindenhol más. Nem hinném hogy tudod hogy épp Milánóban mit lehet és mit nem. Szerintem ne kel arcoskodni.
Most regisztrált egy hónapja, de ő tudja, ő megmondja a tutit. Odaröfög mindenkinek. Holnap meg már lehet törölt felhasználó lesz, aztán új köntösben tér vissza megint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 14:54
Törölt felhasználó (1788342)

Nem tudom mi a bajod azzal aki inkább segítséget kér mert nincs tisztában a helyi szokásokkal. Nekünk három országban van lakó kocsinak naturista cempingben. Mindenhol más. Nem hinném hogy tudod hogy épp Milánóban mit lehet és mit nem. Szerintem ne kel arcoskodni.
Bécsbe szokott járni valaki nudiba, fkk strandra? Gondolok itt pl a dunánál lobau
Ha igen keress meg privátban.
Ha igen keress meg privátban.
Dél1en éppen hogy nem thermál meleg..
(Ez egy válasz cuniko üzenetére (2022. 07. 22. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Gárdony milyen, köszönöm
Olyan hideg Berényben a víz,hogy belefagynak a halak!

(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 14:32

Viccet félretéve, valószínűleg keveri a srác a nudista strandot és a swinger jellegű vadnudit. Ha már a fogalmakkal, íratlan szabályokkal sincs tisztában, akkor nyilvan nulla időt és energiát tett bele és azt hiszi, hogy majd mások (gondolom főleg csajok) fognak rohanni és tálcán hordozni őt, noha valószínűleg elmenni is gyáva.
Nem, nem fognak, barátom!
Olvass vissza itt legalább 20, de inkább 50-100 oldalt! Olvass el más fórumokat is ebben a témában, gugliban fél perc és találsz még, bár itt is jó helyen vagy! Ezek után szépen találd ki, hogy aközül a néhány hely közül, ami alkalmas arra, amit szeretnél, mikor és melyiken tudsz megjelenni! Mindezek után szedd össze a bátorságodat, menj el, aztán persze értsd meg azt is, hogy egy alkalom nem alkalom, ismételd meg, amilyen gyakran csak tudod! Ha még emellé ki is nézel valahogy és nem vagy ismerkedésre képtelen ember, akkor előbb-utóbb lesz siker.
De az időt és energiát semmiképpen sem fogod tudni megspórolni...
Olvass vissza itt legalább 20, de inkább 50-100 oldalt! Olvass el más fórumokat is ebben a témában, gugliban fél perc és találsz még, bár itt is jó helyen vagy! Ezek után szépen találd ki, hogy aközül a néhány hely közül, ami alkalmas arra, amit szeretnél, mikor és melyiken tudsz megjelenni! Mindezek után szedd össze a bátorságodat, menj el, aztán persze értsd meg azt is, hogy egy alkalom nem alkalom, ismételd meg, amilyen gyakran csak tudod! Ha még emellé ki is nézel valahogy és nem vagy ismerkedésre képtelen ember, akkor előbb-utóbb lesz siker.
Viccet félretéve, valószínűleg keveri a srác a nudista strandot és a swinger jellegű vadnudit. Ha már a fogalmakkal, íratlan szabályokkal sincs tisztában, akkor nyilvan nulla időt és energiát tett bele és azt hiszi, hogy majd mások (gondolom főleg csajok) fognak rohanni és tálcán hordozni őt, noha valószínűleg elmenni is gyáva.
Tényleg remek az idő,mi is jól érezzük magunkat!
(Ez egy válasz dickflash üzenetére (2022. 07. 22. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hármasban nyarlaunk egy barátnőnkkel Balatonberényben.
Hancúrozáshoz keresünk további társakat.
Hancúrozáshoz keresünk további társakat.
Egy nudista strand és egy sima között annyi a különbség, hogy miután minden utcai ruhát levettél, a nudistánál úgy hagyod magad, míg a simán felveszel egy fürdőalsót. Ha ez utóbbi megy neked, akkor előbbi is menni fog.
Tessék, bevezettelek. Grátisz volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 11:16
Tessék, bevezettelek. Grátisz volt...

Törölt felhasználó (4469372)

Sziasztok valaki/valakik bevezetnenek egy fiatal srácot a nudizas dolgaiba?? Szívesen csatlakozokholgyekhez parokhoz csapatokhoz is
Nem tud magától levetkőzni. Segíteni kell levenni róla a gatyácskát, leteríteni a törölköző, takarót hogy le tudjon feküdni napozni. Esetleg be lehet kenni napolajjal és/vagy legyezgetni egy kicsit hogy kényelmesebb legyen neki.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 22. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 13:54

Mit kell ebbe bevezetni??? Annyira marha komplikált dolog! Az ember esze megáll!
Mit kell ebbe bevezetni??? Annyira marha komplikált dolog! Az ember esze megáll!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 11:16
Törölt felhasználó (4469372)

Sziasztok valaki/valakik bevezetnenek egy fiatal srácot a nudizas dolgaiba?? Szívesen csatlakozokholgyekhez parokhoz csapatokhoz is
Gárdonyban ma késő délután lesz kalandozni vágyó bi aktív pasi?
Sziasztok! Nyéken most pár hölgy?
Utolsó nap Berénybe. Remek az idő.
Nyéken lehet csatlakozni.ma párhoz?Àpolt aktiv férfi vagyok