Sziasztok Laci vagyok kint vagyok a nudin
(Ez egy válasz nyéki üzenetére (2022. 07. 15. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha minket kérdezel, akkor kemping házikó
(Ez egy válasz cuniko üzenetére (2022. 07. 15. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Most délegy én valaki(k) itt vagyok kint
Hosszú még a nyár...
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2022. 07. 15. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk sajnos haza kellett jönnünk,de tegnap nagyon jó volt!
(Ez egy válasz 8275nude üzenetére (2022. 07. 15. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A jövő héten Berényben pihenek.
Párok társaságát keresem hetero alapon, akik talákozni is mernek.
Nézőként is szívesen részt vennék...
Privátban várom az üzenetet.
Legyen szép napotok!
A jövő héten Berényben pihenek.
Párok társaságát keresem hetero alapon, akik talákozni is mernek.
Nézőként is szívesen részt vennék...
Privátban várom az üzenetet.
Legyen szép napotok!
Természetesen szuper idő lesz vasárnap berényben..
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
És azért délutánra a nap is kisütött!!
(Ez egy válasz cuniko üzenetére (2022. 07. 15. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen sokan vagyunk innen Berénybe! De merre vagytok?
Sziasztok! Van most a hétvégén Rovinjban valaki?
DÉL1-en párral ismerkednénk az adatlapunk alapján.

Sziasztok!
Már sokszor felbukkant itt az újpesti Nudi. Nem tudom létezik e még, de ma eltekernék arrafelé. Valaki privátban meg tudná mondani pontosan merre találom?
Üdv:
Nyelvmester
Már sokszor felbukkant itt az újpesti Nudi. Nem tudom létezik e még, de ma eltekernék arrafelé. Valaki privátban meg tudná mondani pontosan merre találom?
Üdv:
Nyelvmester
Zalakaroson leszunkpar napot de át nézünk berenybe. Szívesen ismerkedünk párokkal.
Mi is itt vagyunk vasárnapig…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 20:05
Törölt felhasználó (4558312)

Alakul a csapat Berényben

Sziasztok!
Volt mostanában valaki innen a Szikin, vagy esetleg most is ott van?
Ma indulok motoros túrára, és megfordult a fejemben, hogy ott szállok meg egy két napot.
Esetleg vélemény valakinek, megköszönném!
Szép napot!
Volt mostanában valaki innen a Szikin, vagy esetleg most is ott van?
Ma indulok motoros túrára, és megfordult a fejemben, hogy ott szállok meg egy két napot.
Esetleg vélemény valakinek, megköszönném!
Szép napot!
Van olyan párocska, aki szívesen lazulna egy kicsit Abdán? Talán még a nap is kisüt!

Ma nem jött össze a napsütés Berényben....
Sziasztok!Párt keresek ma esti közös nudis termál fürdőzéshez,szex cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok,Heves megye.
Normális párral mennék nudizni, privát üzenetet várok.
Sziasztok! Hetvegi Balatonberenyi kiruccanashoz holgy tarsasagot keresek. Hozlak-viszlek...