Vagy valahol máshol, víz közelében (rajta, benne)...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 01. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért lehet hálás aki most berényben lehet
(Ez egy válasz cuniko üzenetére (2022. 07. 01. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Gárdonyi nudin valaki? Dumálgathatnánk...
Brutál melegvan Berényben!
Gárdonyban vannak most?
Délegyháza, csodás idő, kevesen vannak. Vannak innét párok?
ki van innen ma vagy ki lesz ott hétvégén berénybe a nudin?
Miért gondolja bárki komolyan azt, hogy ha egy pár kimegy Gárdonyba, akkor előtte neten fog pasiknak írogatni? Ha egy pár kimegy oda, akkor már azelőtt kiemelt figyelmet kapnak, hogy kiszálltak a kocsiból, ha még el is kezdenek valamit csinálni, rögtön sztárok is lesznek.
Ha életedben soha nem kaptál még komoly választ ilyen felhívásokra, akkor most feltártam annak okát, de őszintén remélem, hogy nem vagy meglepve... (Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2022. 07. 01. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 08:41
Ha életedben soha nem kaptál még komoly választ ilyen felhívásokra, akkor most feltártam annak okát, de őszintén remélem, hogy nem vagy meglepve... (Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2022. 07. 01. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Pár aki ma jönne napközben Gárdonyi nudira? Privát írj köszi
Sziasztok. Hétfő délután ki akarok nézni a Nyéki nudira. Szokott olyankor lenni valaki? Nem voltam més sosem. Szívesen fogadnék tapasztaltabb "idegenvezetőt".
Délegyhàza
Sziasztok lenne most hölgy vagy pàr aki ismerkedne?
Butaságokat beszélsz.
(Ez egy válasz Hármas 3 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Gardony nudi a viz jo nem sokan vannak pompas az idő
Erre valaki tudna választ adni!?
Köszönöm! (Ez egy válasz Sorentogold üzenetére (2022. 07. 01. péntek 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 01:24
Köszönöm! (Ez egy válasz Sorentogold üzenetére (2022. 07. 01. péntek 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Budapest környékén Gárdonyon és Délegyháza Oázison kívül van még nudis hely?
Délegyházára járok leginkább, Gárdonyt nem szeretem.
Budapest környékén Gárdonyon és Délegyháza Oázison kívül van még nudis hely?
Délegyházára járok leginkább, Gárdonyt nem szeretem.
Akkor nem az.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 10:08
Törölt felhasználó (4415292)

Hé! A Valalta pont nem egy "swinger hely". Határozottan nem az, egy disztingvált, gyönyörű helyen lévő nudista kemping, a naturista életmódot kedvelők Mekkája. Az már más kérdés, hogy innen néhány kilométerre van a swinger-part és a közelben van két klub is. De hangsúlyozom, ebből a kemping területén semmit nem érzel!
Hé! A Valalta pont nem egy "swinger hely". Határozottan nem az, egy disztingvált, gyönyörű helyen lévő nudista kemping, a naturista életmódot kedvelők Mekkája. Az már más kérdés, hogy innen néhány kilométerre van a swinger-part és a közelben van két klub is. De hangsúlyozom, ebből a kemping területén semmit nem érzel!
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 23:13

Érdekes, teli van a topic vallaltával, meg hasonlókkal, amelyek kimondottan swingeres nudista helyek. Nyék sem szól másról csak erről. Amiben egyet értünk, az az, hogy már túl sok a primitív megnyilatkozás, a nudista helyeken a férfiak részéről a tolakodó nyomulás. Ezzel gyakorlatilag elvész, minden izgalmas játék, évődés, romantika, és sajnos marad a "szopnék ma" színvonal.
Sziasztok holnap tervez par nudizast Hajduban kihez lehetne csatlakozni?
Sziasztok mi Rodoszon vagyunk Oktober ig.
Szívesen kalandoznánk!
Szívesen kalandoznánk!
Sziasztok mi Rodoszon vagyunk Oktober ig.
Szívesen kalandoznánk!
Szívesen kalandoznánk!
Biszex pasi délelőtt nyèken???