Szombaton Szekszárd-Paks-Dunaföldvár vonalon tervez valaki (párok, hölgyek) textilmentes napozást? Hetero alapon szívesen becsatlakoznék, de én is tudok jó helyet.... Privátban keressetek ha van érdeklődő ...
Hévizi kifolyón valaki ma?
Még mindig keresek olyan párt akik az első levélváltás után nem tűnnek el egy szó nélkül... van itt ilyen?
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok.
Szombaton Dunai nudis napozás,hajózáshoz csatlakozna valaki?
Ha igényled, van kötél stb egy kis bondage játékhoz is.
Szombaton Dunai nudis napozás,hajózáshoz csatlakozna valaki?
Ha igényled, van kötél stb egy kis bondage játékhoz is.
Sziasztok június 20-21 Berénybe tervezünk menni, keresünk párt akivel eltöltenénk a napot - napokat, privátban várjuk párok levelét
Sziasztok! Hétvégén M9?
Gyertek a hetvegen a rev-komaromi Harcsas nudira. Szuper nyugis hely, ha meztelenkedni akartok. Ha esetleg mast is kerestek, a nudi vegen az erdoben biztosan megtalaljatok
:

Ápolt igényes, csajos női fehérneműt kedvelő vagyok, imádok nudizni és a szabadban kefélni. Imádom a többest is, bi vagyok sok szabadidővel, nagy fantáziával és érdeklődéssel
most szinte végig a balcsi északi partján zánka körül vagyok, de rugalmas is. Srácokkal, pasikkal ismerkednék

Nyèken vaalki?
Sziasztok hétvégén Dél1 valaki???
A hétvégén szívesen ismerkednénk párral a nyéki nudin.
Szauna 69-be ma este valaki el kísérne?
Sziasztok.
Szabad a hétvégénk,valami izgalmas programra gondoltunk ...
Párt keresünk elsősorban,de jóképű pasi is szóba jöhet
Szabad a hétvégénk,valami izgalmas programra gondoltunk ...
Párt keresünk elsősorban,de jóképű pasi is szóba jöhet

Sziasztok! Szép napot mindenkinek! Ma nagyon szép idő lesz! Én már Gárdonyba vagyok! Esetleg pár vagy hölgynek lenne kedve csatlakozni!? 36 éves igényes tapasztalt pasi vagyok!
Sziasztok
Esetleg szombaton hölgy vagy pár tervez Balatonberénybe menni?
Moto
Esetleg szombaton hölgy vagy pár tervez Balatonberénybe menni?

Moto
Pünkösdi hétvégén irány Berény!
Hévizi kifolyón valaki ma?
Sziasztok! Nidis barátokat keresek, nő, pár, férfi akivel időnként együtt látogatunk meg nudis helyeket! D1, Szentes, sziki! Olyan aki nem csak hétvégén, de olykor hétköznap is ráér! Jó társaságot, és utitársa keresek.
Ma este lakáson belül meztelenkednénk Budapest