Sziasztok! Ma valaki lesz kint a Gárdoníi nudin? Tudom, hogy szinte lehetetlen de hölgy vagy pár esetleg? Motorral nekem fél óra!

Törölt felhasználó (4540202)

Sziasztok!Pár ma délután,este közös nudizás,termál nudis fürdőzés,szex.Magas sportos nagy méretű pasival.Heves megye Tisza tónál.Akár többen is,szex swingerezés megengedett...éjszaka is nyitva
Sziasztok
Holnap délután Balatonberény
Hölgy vagy pár esetleg?
Moto
Holnap délután Balatonberény

Moto
Sziasztok! Mi majd csak hetfon erkezunk es szombatig maradunk
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 17:24

Mi már itt vagyunk. Nagyon kevesen vannak, de a víz az idő kellemes.
Sziasztok!Pár ma délután,este közös nudizás,termál nudis fürdőzés,szex.Magas sportos nagy méretű pasival.Heves megye Tisza tónál.Akár többen is,szex swingerezés megengedett...éjszaka is nyitva
Ma szikin valaki nudizna? 10 re ott leszek.
Sziasztok holnap keszul valaki Nyékre...?
Sziasztok. Tiszaújváros irányából Nyékládháza felé a pálya után balra az első lehajtónál.
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2022. 06. 17. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
nyéken merre tláljuk a nudit?
Köszönjük szépen!
(Ez egy válasz nudistlife7573 üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 23:00

Igen van.2 hete voltunk kint és kb másfél óra elteltével átmentünk nyékre!Rendezetlen a terület!Térdig érő gaz és még a napot is úgy kellett keresni 3000/ft +500 parkolásért!Igaz a face muhi csoportba szóvá is tettük.Azt igérték jelzik az illetékesnek!Azóta nem tudom változott e valami!
És igen igaz a hír!szigorúan szexmentes a Muhi.Akit rajta kapnak kitiltják!
És igen igaz a hír!szigorúan szexmentes a Muhi.Akit rajta kapnak kitiltják!
Holnap megyünk a Szikire. Lesz innen valaki? Csajok vagy párok...
Igen van.2 hete voltunk kint és kb másfél óra elteltével átmentünk nyékre!Rendezetlen a terület!Térdig érő gaz és még a napot is úgy kellett keresni 3000/ft +500 parkolásért!Igaz a face muhi csoportba szóvá is tettük.Azt igérték jelzik az illetékesnek!Azóta nem tudom változott e valami!
És igen igaz a hír!szigorúan szexmentes a Muhi.Akit rajta kapnak kitiltják! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 16:51
És igen igaz a hír!szigorúan szexmentes a Muhi.Akit rajta kapnak kitiltják! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4013842)

Sziasztok! A Muhi tavi nudiról van valakinek információja?
Holnap délutántól Zánkán leszek. Pasi/Pasik, akik dugnának? Szabadban, kocsiban?
Nem szoktak, nem tudunk róla
(Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 21:36

Miért, szoktak a Muhi beach fizetős nudista részén is akciózni? Én úgy tudtam hogy ott nem lehet.
Miért, szoktak a Muhi beach fizetős nudista részén is akciózni? Én úgy tudtam hogy ott nem lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 20:09
Törölt felhasználó (4013842)

Rosszalkodás?! Ugyan-ugyan...hova gondolsz?
Hali.Holnap napközben a Nyéki távon leszek.Szivesen ismerkedem.Igènyes,izmos pasi vagyok,szép szerszámmal.Írjatok.
Sziasztok jövőhét végén berenyben van kedve hölgy, pár ismerkedni 2 hetero motoros pasival ismerkedni? Június,24,25,26. A campingben leszünk.
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Magyarhertelendről valakinek friss élménye?
Tavaly nyáron hétköznap sikerült a textilmentes szaunát meglátogatni, itt a cseten egy kedves pécsi pártól kaptunk pontos iránymutatást.
A helyet volt akkor időnk bejárni de rajtunk kívül volt még 3-5 idősebb pár, baráti társaság, így ismerkedésre nem került sor, a szabadtéri fürdőrészen elkerített fkk napozón csak mi ketten voltunk, a betonozott aljatt miatt lehetett pirulni.
Tavaly nyáron hétköznap sikerült a textilmentes szaunát meglátogatni, itt a cseten egy kedves pécsi pártól kaptunk pontos iránymutatást.
A helyet volt akkor időnk bejárni de rajtunk kívül volt még 3-5 idősebb pár, baráti társaság, így ismerkedésre nem került sor, a szabadtéri fürdőrészen elkerített fkk napozón csak mi ketten voltunk, a betonozott aljatt miatt lehetett pirulni.
Rosszalkodás?! Ugyan-ugyan...hova gondolsz?
(Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 19:12

Úgy tudom hogy fizetős és nem szabad rosszalkodni. De lehet hogy tévedek és azóta változott valami. Mindenesetre minket is érdekelne róla infó