Sziasztok. Szép napot. Dunakeszi-re a nudi-n van lent valaki innen__? Eléggé borús nem napozós nudizós idő van lett sajnos gondolom nincs senki ott. Én sem mentem le igy . )
Mikor nem vagyok Berényben,mindenki ott van...döbbenet!

Berény Fonyód között ma valaki?
Gárdonyban most mi a helyzet? Esetleg lányos, csupasz, fiatal?
Balatonberényi nudin szívesen ismerkedünk 20-50 között parra vagy lánnyal.
Balatonberény ma ismerkednék én egy bi srác
sziasztok m9 en taliznek parral hölgyel.
Berényben érett pár?
Sopronban ismerkednék naturista partnerekkel
Sziasztok.Hétvégén pár,nő csatlakozását várjuk.napozás,nudizás,szex,lazulás a medencében,zene,hideg italok.Hétköznap is ha van pár órád és nudiznál egyet,vagy elvinnéd a párod egy izgalmas helyre lazulni.Heve megye.
Szombaton szívesen csatlakozom ha úgy gondolod.
(Ez egy válasz SweetDreams üzenetére (ma 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:19

Sziasztok! Most hétvégén, ha az időjárás is kegyes lesz, akkor Berényben keresnék nudi partnert.
Sziasztok! Most hétvégén, ha az időjárás is kegyes lesz, akkor Berényben keresnék nudi partnert.
Ez jó szabály,ha zacsit akkor 2 pont!Na,hogy sikerült a játék?
(Ez egy válasz jager81 üzenetére (tegnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:34

Jöhet Freeman is
) Ha faszt talál a labda +1 pont...
Nem tudjuk az afrikai szabályokat... csak találgatunk...
)))

Nem tudjuk az afrikai szabályokat... csak találgatunk...

Sziasztok ! Pénteken Délegyen ismerkednénk adatlap szerint !
N&L
N&L
De még mekkora!
Tele langyikkal. (Ez egy válasz sextonightxx üzenetére (tegnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Tele langyikkal. (Ez egy válasz sextonightxx üzenetére (tegnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello, péntek vagy szombat elvileg jobb idő lesz már, lesz Berényben lány vagy pár akihez csatlakozhat egy kezdő nudista férfi?
Sajnos szerdán úgy tűnik, már rossz idő lesz. Illetve hétközben, általában néhány nyugdíjas korú pasi kivételével ritkán vannak hetero pasik. Pár pedig még ritkábban. Vasárnapi napokon van általában több pár is.
(Ez egy válasz Laci0001 üzenetére (tegnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb olyan 11 felé indulok én vagy 12 óra körül.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:22

Sziasztok. Holna Dunakeszire jön egy pár vagy nő nudizni? Tegnap is voltam meg előtte is. Jöhet aki akar velem Pestről megyek Újpesten át és ugy Keszire.

Sziasztok. Holna Dunakeszire jön egy pár vagy nő nudizni? Tegnap is voltam meg előtte is. Jöhet aki akar velem Pestről megyek Újpesten át és ugy Keszire.

Van most élet Nyéken?