Szia parcy, írtam.
(Ez egy válasz parcy üzenetére (ma 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:04

Holnap egy bringatúra keretében megnézném a gárdonyi nudit. Már ha egyáltalán megtalálom, mert még soha nem voltam ott. Van remény hogy így hétköznap lesz ott valami élet, vagy teljesen kihalt?
Holnap egy bringatúra keretében megnézném a gárdonyi nudit. Már ha egyáltalán megtalálom, mert még soha nem voltam ott. Van remény hogy így hétköznap lesz ott valami élet, vagy teljesen kihalt?
Holnap Berényben szívesen ismerkednék párral,hölggyel.
Porec Lanterna Solaris Fkk. Van itt valaki az oldalról ?D&M
Pláne hogy itt olyanról lehetett szó, hogy a pár elvonult a csávó meg kukkolta őket egy bokorbol, mikor észrevették felöltöztek és elmentek
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:23

Ezek a kérdések..te jó ég. Oda kell menni és meg kell tapasztalni. Az ilyen kérdezők miatt megy el az ember kedve barmitöl is. Kérdezgetni,meg álmodozni,meg megmondani mit,hogyan kéne, és erre otthon élvezkedni...azt nagyon tudjátok,de hogy tegyetek is valamit (akár csak a fáradtságot vegyétek,hogy oda menjetek egy adott helyszínre,jaaa hogy ott ráadásul még gyávák is vagytok),na az nem megy. .Komolytalan....
Gárdonyban mi újság? Sokan vannak? Dogging akciók?
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok, minden jóban benne vagyok.......
(Ez egy válasz riacska4 üzenetére (ma 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, ma keso delutan valaki Nyeken? Semmi jó elrontoi nem vagyunk
Hétfő délelőtt megy innen valaki algyői nudira?
Hétfő-kedd még egy utolsó látogatást teszünk idén berényben. Lesz esetleg más is, fiatalabb pár elsősorban?
Sziasztok! Szikin ismerkednenk ma!
A másik idióta,aki jön kukkolni,vagy nudira vagy ilyesmi,oda jönni nem mer,csak mi T egy strucc nyújtogatja a nyakát,aztán másnap itt megkérdezi,hogy ez és ez a pár innen volt e,ha igen írjon....Mivaaan? Pf. Gyáva f.....k
Ezek a kérdések..te jó ég. Oda kell menni és meg kell tapasztalni. Az ilyen kérdezők miatt megy el az ember kedve barmitöl is. Kérdezgetni,meg álmodozni,meg megmondani mit,hogyan kéne, és erre otthon élvezkedni...azt nagyon tudjátok,de hogy tegyetek is valamit (akár csak a fáradtságot vegyétek,hogy oda menjetek egy adott helyszínre,jaaa hogy ott ráadásul még gyávák is vagytok),na az nem megy. .Komolytalan....
(Ez egy válasz ViscounT üzenetére (tegnap 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 01:02

Csáó!Esetleg azt megállapítottad,hogy be lehetett-e volna hozzájuk szállni vagy csak elvonultak?
Sziasztok. Ma délután Révkomárom Harcsason lesz innen Pár vagy Nő?
Sziasztok van olyan hölgy/pár aki ma Délegyházára menne és beavatna a nudi rejtelmeibe?Csak Férfit csak azért nem mert egyelőre így is kényelmetlen a szitu. 30 éves normál testalkatú vagyok és széles társalgási spektrumba mozgok.
ma megyek nyékre csajokkal,párokkal szívesen találkoznék
Sziasztok
balloszögi naturista fürdöbe párral ismerkednénk beszélgetnénk
Iés zs
balloszögi naturista fürdöbe párral ismerkednénk beszélgetnénk
Iés zs
Holnap nyék!!!