Sziasztok!Már csak néhány nap van hátra a nyárból,használjuk ki még a jó időt...Vásárnapra keresek átlagos alkató,18-55 év közötti Nőt,Lányt,Asszonyt,elhanyagolt Feleséget,Párocskát közös NUDIZÁSRA a Komáromi HARCSCSÁSRA...tapasztalt,érett,kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyeskezű masszőrfiú vagyok....normális távolságon belül Érted megyek autóval...Cmukk
Ma a Gárdonyi nudin szopnék, és dugatnám magam.
Csak ki kéne nézni
(Ez egy válasz bikaa üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Ma délután Hölgy, Pár jön M9 hez?
Ma délután Hölgy, Pár jön M9 hez?
vastag farkú vagy nagyot spriccelő srác van itt?
Ki lesz Nyéken ma?
Sziasztok! Ma délután nudiztam az M9 hídnál és volt kint egy dekoratív hölgytagú pár, akikkel váltottam pár szót, mielőtt távoztak. Ha itt vagytok esetleg, kérlek privátban vegyük fel a kapcsolatot!

Sziasztok holnap delutan azaz szombat delutan megy miskolcrol valaki a nyekire?
Ha igen csatlakozhatnek hozza? Legyszii
14:30 tol erek ra
Ha igen csatlakozhatnek hozza? Legyszii

Sziasztok
Hétvégén lesz kint, hölgy - pár, innen az oldalról?
Hétvégén lesz kint, hölgy - pár, innen az oldalról?
Sziasztok!Már csak néhány napvan hátra az igazi NYÁRBÓL-HASZNÁLJUK KI...!!!Vásárnapra keresek LÁNYT,Nőt,elhanyagolt Feleséget közös NUDIZÁSRA a Komáromi HARCSÁSRA...!!!Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,FÜRGE NYELVŰ,ügyes kezű masszőrfiú vagyok...CMUKK...
Holnap megy valaki Nyékre?
Szia!
Mi most jöttünk el a Nyéki tótól, az idő nagyon jó, az út eléggé sáros mindkét oldalról viszont mi betudtunk menni kocsival. Egyre többen vannak kint. (Ez egy válasz Partner8 üzenetére (tegnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:04
Mi most jöttünk el a Nyéki tótól, az idő nagyon jó, az út eléggé sáros mindkét oldalról viszont mi betudtunk menni kocsival. Egyre többen vannak kint. (Ez egy válasz Partner8 üzenetére (tegnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Van most kint valaki a Nyéki nudin? Milyen az út , járható? Privátba írj köszönöm
Abda nudi most?
Ma 15 körúl gádonyi nudira jönne valaki fehérvárról?
Nyéken van kint vki?
Sziasztok! Van most kint valaki a Nyéki nudin? Milyen az út , járható? Privátba írj köszönöm
Sziasztok! Hölgy társaságot keresek ma Dunakeszi - Vác tengelyen, az utolsó napsugarakat élvezve!

Kedves, különlegesség kedvelő srácként keresek párt, esetleg baráti társaságot. Részletek privátban.
Sziasztok
Nálam nudi?
Vasmegye
Nálam nudi?
Vasmegye
Sziasztok,szombaton szalona sütésen Berényben,hölgy,vagy pár?