Pont most akartunk indulni... De akkor maradunk itthon.
(Ez egy válasz Tolnai párocska üzenetére (ma 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:03

Sziasztok! M9 nudin ma, holnap biztos nem használható a magas vízállás miatt.
Sziasztok! M9 nudin ma, holnap biztos nem használható a magas vízállás miatt.
Sziasztok!Holnap párok akikkel lehet ismerkedni Dél1-en lesznek kint?Mi is pár vagyunk!
Vodicén valaki?
Az algyői nudira jön valaki a napokban?
Hát az azért nem túl meleg nem kell óràkat bent eltölteni, bár ki mit szeret
(Ez egy válasz Pár3743p üzenetére (ma 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Párok most nyék?
Én itt vagyok?
Én itt vagyok?
Sziasztok. Járt valaki mostanába a Harcsáson. Van valami mozgás vagy teljesen kihalt??
Sziasztok! A víz milyen ?
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (ma 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok milyen most az idő d1en?
Sokan vannak kint,hölgyhöz esetleg párhoz egy igényes jófej férfi csatlakozhatna?
Sokan vannak kint,hölgyhöz esetleg párhoz egy igényes jófej férfi csatlakozhatna?
Gárdonyban ma délután lesz valaki?
Vasárnap dél körül kimegyek. Remélem lesznek többen is
(Ez egy válasz alvben üzenetére (ma 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:53

Voltam, de elég későn. Van itt még olyan aki rendszeres látogatója az algyői nudinak?
Nyéken csodás az idő
Dél1-en perverz pingpong valaki?
)

Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt ( és / vagy masszőzt ) , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Szuper eddig szàz ágra süt a nap
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (ma 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére.
Sziasztok
Milyen idő van Balatonberényben?
Hölgyek párok lesznek MA?
Moto
Milyen idő van Balatonberényben?

Hölgyek párok lesznek MA?
Moto
De van. A tó felöli részen nem engedik a nudizást, ott kiszedték a létràt is, de az öbölben lehet. Minden olyan mint règen.
(Ez egy válasz Jaguar88 üzenetére (tegnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:25

Sziasztok!! Olvasom hogy Gárdony nincs már? Aki tud kérem írjon hogy mi a helyzet mert holnap készülünk oda egy kicsit előre is köszi
Irány Gárdony!